Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Meet my new Kitten | LIFESTYLE

Astăzi e o zi specială pentru că, în sfârșit, o să vă prezint noul meu animal de companie. Dacă mă urmăriți pe Instagram atunci probabil l-ați văzut, însă dacă nu știați, acum 3 săptămâni am adoptat un nou pisic.
Story time
Eram în oraș, la o mică terasă, dacă pot să o numesc așa, și stăteam cu niște prietene. Nu contează detaliile, însă dintr-o dată a apărut un pui de pisică atât, dar atât de frumos. Am vrut să îl prind însă era foarte fricos și a fugit de mine. După ceva timp l-am văzut că se îndrepta spre stradă, unde treceau multe mașini. Eram sigură că o să îl calce dacă reușește să ajungă la stradă. Așa că a fost o misiune să îl prind. Cu ajutorul prietenelei mele am reușit să îl speriem ca să se ducă într-o grădină, dar i s-a blocat capul în gard. A trebuit să îl scoatem, însă așa am reușit să îl prind. Nici nu vă puteți închipui cât era de slab, de micuț și murdar. Nu puteam să îl las pe stradă, așa că l-am luat acasă. I-am făcut baie, l-am deparazitat, i-am dat să mănânce și așa a ajuns să fie noul membru al familiei.
Au trecut 3 săptămâni de atunci și e atât de schimbat. E motan btw. A prins atât de multă încredere în el, a crescut (ceea ce mă întristează enorm pentru că vreau să rămână mic), se joacă non stop, e foarte iubăreț și îmi place că doarme în pat cu mine. 
Am vrut de mult timp o nouă pisică (mai am una, dacă nu știați) și uite că atunci când nu te aștepți, atunci ți se întâmplă ceva bun. Sunt fericită că l-am găsit, l-am luat și acum are o casă și multă, multăă iubire. La cât e de obraznic sunt curioasă să văd ce o să facă de Crăciun atunci când o să împodobesc bradul. 
Nu v-am spus numele. Era să uit. Pisicul acesta superb are numele DOBBY. Și da, Dobby vine de la elful din Harry Potter. Dacă era fată îi puneam numele Luna. Trebuie să arăt cumva iubirea mea pentru lumea magică a lui Harry Potter. 
Și acum urmează o mulțime de poze, so enjoy!
Și mai am ceva de spus. Dacă aveți posibilitatea să aveți un animal de casă, în special câini sau pisici, vă rog ADOPTAȚI, NU CUMPĂRAȚI! În afară de faptul că o să aveți un animal pe care nu ați dat nici un leu, nu vă puteți închipui ce lucruri nasoale se întâmplă cu animalele pe care le vedeți în magazine. Dacă doriți să știți mai multe, google it! Dar nimic nu se compară cu iubirea unui animal de companie, iar faptul că nu e de rasă nu înseamnă nimic. El te iubește la fel de mult ca unul de rasă. Și atunci când luați animalul de pe stradă faceți și o faptă bună. 


This post first appeared on Happy Gabii, please read the originial post: here

Share the post

Meet my new Kitten | LIFESTYLE

×

Subscribe to Happy Gabii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×