Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Schimbări. Despre fumat. Vegetariană?! | LIFESTYLE

În ultimul timp am făcut foarte multe schimbări în viața mea, începând de la ceea ce mănânc până la cum îmi petrec timpul. Și m-am gândit că poate o să intereseze pe cineva, că poate există careva ca mine care e interesat de viața altor persoane.
Așă că astăzi o să vă povestesc despre 3 lucruri majore care o să mă ajute să duc o viață mai sănătoasă și liniștită, atât din punct de vedere a consumului de alimente dar și din punctul de vedere a sănătății mele mintale.

1. Nu mai mănânc carne! Da, am făcut pasul acesta și sunt atât de bucuroasă. Am niște motive, unul fiind faptul că iubesc prea mult animalele și de ceva timp mă simțea extrem de rău atunci când mâncam carne, iar alt motiv ar fi faptul că vreau să mănânc cât mai sănătos, cât mai multe legume, mai ales că este sezonul verdețurilor, a salatelor. Așa că am o săptămână și 2 zile și mă simt minunat. La început, în primele zile, aveam dureri ușoare de cap, mă simțeam obosită și am căutat să văd dacă lipsa cărnii e motivul. Am găsit pe mai multe site-uri că, într-adevăr, e posibil ca în primele zile corpul tău să aibă nevoie să se obișnuiască, dar cu timpul totul o să fie bine. Și e adevărat. Mă simt mult mai bine, nu duc lipsa cărnii, nu mi-e poftă și sunt împăcată. Să vedem cât o să țină, eu sper ca pasul acesta să fie pentru totdeauna.

2. Nu mai fumez. Un al pas uriaș despre care nu am vorbit niciodată pe aici. Fumam, aproape în fiecare zi, din plictiseală sau poate eram dependentă. Știți și voi (poate nu) că în perioada liceului mulți se apucă de fumat și mai târziu regretă. Eu sunt una dintre acele persoane. Motivul pentru care am renunțat este clar: am ales sănătatea! Sunt mândră de mine și sunt uimită că nu simt nevoia să fumez. Câteodată uit că obișnuiam să fac asta, uit că țigările există, ceea ce e un lucru bun și o să mă țin de el. Iar dacă cineva vrea să se lase de fumat și nu știe cum, doar încearcă și ai să vezi că poți.

3. Plimbare în fiecare zi. Știți că mulți zic că de mâine fac sport? Păi și eu fac parte din acei oameni. Doar că niciodată nu reușesc să mă țin de cuvânt, mereu găsesc eu o scuză mare și gogonată și tot în pat stau toată ziua. De data aceasta vreau să încerc altceva. În loc să zic că merg și alerg sau fac exerciții sau cine știe ce, o să încep să îmi impun să merg la o plimbare în fiecare zi. Fie singură, fie cu mama sau sor-mea, fie cu oricine altcineva. O să încerc să mă trezesc mai devreme decât de obicei, o să mă îmbrac în haine sport și o să ies din casă cu căștile în urechi. Sunt sigură că o să simt mult mai bine, mai ales pe plan emoțional, știind că trebuie să ies cât mai des la aer liber. Îar exercițiile o să le fac când am chef de ele, când sunt motivată. Cine știe, poate cu timpul o să încep să alerg pentru că este unul dintre lucrurile pe care vreau să le încep. Baby steps!
made by me 


Mai am câteva lucruri, sunt păstrate în carnetul meu sau ”Bullet Journal-ul” meu. Nu are rost să le menționez pentru că sunt lucruri mai banale, cum ar fi să beau 2 litri de apă sau să citesc în fiecare zi, lucruri pe care oricum le făceam. Dacă sunteți interesați de așa zisul bullet journal și ați vrea să vă arăt cum mă organizez și ce am în el, atunci puteți să îmi ziceți în comentarii. Tot ce a rămas să vă spun e că vă mulțumesc dacă ați citit până aici, îmi pare rău dacă v-am făcut să pierdeți timpul și dacă v-a plăcut, well, mă bucur!! Și spuneți-mi: voi ați făcut schimbări majore în ultimul timp? Dacă da, care sunt? Sunt interesată.
This post first appeared on Happy Gabii, please read the originial post: here

Share the post

Schimbări. Despre fumat. Vegetariană?! | LIFESTYLE

×

Subscribe to Happy Gabii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×