Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

I found love..

  "Мислиш си ,че си почувствал всичко в този живот:радост,любов,тъга.. Но идва онзи момент с точно онзи човек с главно Ч ,който те кара да усетиш истинския адреналин на този хубав живот."

Усещах студения вятър през широко отворените прозорци,мириса на горещия асфалт с примес към вече може би погубените гуми на автомобила.Вечерта беше приятно студена,компанията приятно атрактивна ,а той беше приятно очарователен както винаги.Седеше до мен наслаждаваше се на колата ,както и на мен мятайки ми по една две усмивки и намигвания от време на време.Имаше наблюдатели,имаше и коли ,които искаха да покажат ,за какво наистина сме се събрали тук.Адреналина се смеси и опияни всички наоколо,дали бяха шофьорите или зрителите и аплодиращите.

Страстта ,която се предусещаше от него ме караше да хлътвам още повече. Човек отдаден толкова много в едно нещо, който се раздава по такъв начин.Може би щеше да се раздаде и за мен така или може би го правеше точно в този момент?


Всеки негов поглед ме наелектризира така сякаш за пръв път ме поглежда. Усмивката не слезе от лицето ми цяла вечер,а смеха ми беше като ехо до края на събирането.Мислите ми бяха изцяло около него,някак смесица от любов и обсебеност."It happens.
You see him and it's all about him.
Thoughts..
Life..
Heart..
You lose it all.
Just for his..
Eyes..
Smile..
Laugh..
Love exists!
and it's his name.."

This post first appeared on Deep From Me, please read the originial post: here

Share the post

I found love..

×

Subscribe to Deep From Me

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×