Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Забързан живот


Обичах да идвам на това място,от тук виждах всички светлини и целия град.Харесваше ми да имам чувството на власт,да знам че имам контрол над нещата.Запалих още една цигара,поех дълбоко дима навътре,но и студа се шмугна дълбоко.Щях ли някога да свикна с това чувство,че нежеланите мисли винаги се промъкваха в лудия ми ум?

Издишах,привиквайки към хаоса в главата ми. Алкохола и цигарите затъпяваха мисълта ми,понякога..Но в повечето случая болката го правеше.Имах навика да задържам неща,които ме нараняваха.
С влизането му се усети хладнината,която струеше от него.Студа не беше от вънка,идваше от душата му.Погледите ни се засякоха и ме побиха тръпки от властта ,която видях в него.Седна директно срещу мен привличайки още повече вниманието ми,не че можеше повече.Отпих още една голяма глътка уиски и претъпих всичко,което някога е имало и ще има.
Точно сега в тази задимена дискотека,притъпена от алкохол и цигарен дим и вперен поглед в него осъзнах какво искам..Неговата власт.Оставих приятелите ми на сепарето и се отправих към дансинга потраквайки с високите ми токчета.
Затанцувах поклащайки се в такта на песента,ръцете ми зашариха в небето..мамка му,алкохола действаше.
Бях се отнесла напълно в музиката и танца,когато погледнах към неговата маса,но него го нямаше..и тогава..
Усетих ръка на ханша си,този парфюм няма забравяне.
-Предизвикваш ме..-чух в ухото си,това ме съсипа.Омекнах така ,все едно съм малко дете и ми дават цял кашон сладки.-Чакай ме долу,сега.
Той потегли ,изплъзвайки се умело от тълпата и аз една крачка зад него забързах темпо.Пред дискотеката имаше бодигард,който се беше заговорил с няколко момчета.Застана до колата и ми отвори вратата,не се и поколебах за секунда.Седна на шофьорското място и запали колата.Погледна към мен и аз се загледах.
-Мисля,че ще ти хареса.-дяволитата усмивка се появи и с мръсна газ излезе от малката уличка оставайки всички погледи в нас и моя поглед в него.

This post first appeared on Deep From Me, please read the originial post: here

Share the post

Забързан живот

×

Subscribe to Deep From Me

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×