Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Revolucija


Američka vlada na čelu sa predsjednikom Barakom Obamom konačno je okrenula novi list i prvi put nakon hladnog rata dala se na rješavanje ranijih nesuglasica i uspostavljanje diplomatskih odnosa sa starim neprijateljem Kubom.
Upravo kada smo pomislili da je demokratija zavladala svijetom, da je gotovo sa velikanima revolucije i gerilom, na samo par hiljada kilometara od Kube upravo se radja nova revolucija. I Crna Gora ima svog Che(f)-a, zvanično potvrdjujem!.
Crnogorski Che(f) je grafički dizajner po profesiji a kuvar u srcu. Ništa manje avanturista, jednako hrabar i odvažan, pokrenuo je svoju gerilu i svakog dana mu se pridružuje sve veći Broj ljudi, opijeni njegovom idejom, željni revolucije i spremni na otpor svakodnevnici i ovom oskudnom izboru proizvoda. Njegova revolucija je kulinarska a njegovo oružje CUBANO sandwich. Oni otvoreno izražavaju bunt prema američkom Mc Donalds-u i jasno nam ukazuju da je došlo vrijeme za promjene.

CUBANO sandwich miks je crnogorskih i kubanskih proizvoda, savršeno pečen, ukusan, ljut, kao i sama revolucija. Veliki je broj Onih Koji ce potvrditi moje riječi, onih koji su probali i postali i sami dio nje.Gladan revolucije i ja sam im se pridružio a pozivam i sve ljude željne promjena. Sastanci su svakim danom u periodu od 10-16h i od 19-23h u  PC ATRIUM, ulica Njegoševa 12, u Nikšiću.


"Revolucija nije jabuka koja padne kada joj dođe vrijeme. Ti si taj koji je treba natjerati da padne." - CheThis post first appeared on Drugačija Perspektiva / Different Perspective, please read the originial post: here

Share the post

Revolucija

×

Subscribe to Drugačija Perspektiva / Different Perspective

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×