Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Miten tehosi Schrammek Green Peel® Energy -yrttisyväkuorinta aikuisen naisen iholle?

*Blogiyhteistyö Schrammek Finlandin ja Kauniit & Ruskeat Day Span kanssa.

Kävin muutama viikko sitten Turussa tutustumassa Dr. med. Christine Schrammekin ihonhoitosarjan uutuuksiin sen maahantuojan Greencosin showroomilla. Itse sarjahan on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen esim. testannut Global Defence Creamia ja ihastuin silloin täysin. Myös sarjan BB Perfect Beauty Fluid on yksi meikkipussini vakiovarusteista ja tulee siellä pysymään vielä pitkään. BB-voiteiden sarallahan sarja on uranuurtaja, sillä sen Blemish Balm Classic täytti juuri hulppeat 50 vuotta!


Tämä ihonhoitosarja on ollut markkinoilla yli 50 vuotta ja on luonnonmukaisen ihonhoidon uranuurtajia. Sarja pohjautuu ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmään, GREEN PEELiin. Tämän ihonkuorinnan perusta on yrttiseos, joka sekoitetaan yli 20 eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita. Kuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille ja se lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Yrttiseos hierotaan kasvoille ja yrttien hienot mikroainesosat hiovat ihon pintaa kevyesti samalla kun muut yrttiraaka-aineet tunkeutuvat ja imeytyvät ihoon 48 tunnin kuluessa. Ihossa ne vapauttavat vitamiineja, kasvihormoneja, entsyymejä ja muita iholle hyvää tekeviä raaka-aineita. Iho kuoriutuu sisältä päin toisin kuin esim. kemiallisissa kuorinnoissa eikä yrttisyväkuorinta ohenna ihoa.

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta palkittiin muuten äskeisillä Kosmetologipäivillä Jyväskylässä lajinsa paras –tunnustuksella kategoriassa kasvohoitomenetelmät, joten kyseessä on todellinen tehohoito.

Minulle tarjottiin *blogiyhteistyön merkeissä mahdollisuutta testata yrttisyväkuorintaa ja suostuinkin ilomielin, sillä menetelmällä on saavutettu tuloksia mm. kasvojen epäpuhtauksien, suurentuneiden huokosten, ennenaikaisesti vanhenevan ihon, elottoman ja paksun ihon, juonteiden ja ryppyjen, hyperpigmentaation, arpien ja veltostuneen kudoksen hoidossa. Ja minun kasvoiltani kyllä kaikki nuo merkit löytyvät!


Kuorinta tehtiin minulle tämän viikon maanantaina Kauniit & Ruskeat Day Spassa Turun Hansakorttelissa, jonne töiden jälkeen jännittyneenä marssin. Jännittyneenä siksi, ettei minulle aiemmin ole tällaisia tehokuorintoja tehty ja hieman pelkäsin etukäteen, miltä hoito tuntuu.


Hoitolassa minut otti vastaan Eveliina ja hänen hellässä huomassaan rentouduin ja yhdessä mietimme, mikä GREEN PEEL -kuorinta minulle parhaiten sopisi. Näitä kuorintojahan on nykyään neljä eri asteista ja niistä löytyy sopiva eri ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville.

Tehokkain kuorinnoista on GREEN PEEL® Classic, joka uudistaa ihon viidessä päivässä. Tässä kuorinnassa ihon kuoriutumisen myös huomaa, sillä iho hilseilee ja uudistuu kokonaan. Tähän klassikkoon tehdään 5. päivänä vielä kauneushoitolassa jälkihoito.

GREEN PEEL® Energy taas on energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle ja täydellinen anti-aging -hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista.

GREEN PEEL® Fresh Up on puolestaan hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen sellaiselle, joka haluaa kasvohoidoltaan hieman tavallista enemmän.

GREEN PEEL® Glamour taas antaa uskomattomia tuloksia jo 30 minuutissa ja lupaa säihkyvän ihon. Tämä hoito ei rajoita normaalia arkea ja se onkin suosittu hoito esim. juuri ennen juhlia.

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorintahoitoja antavat vain niihin koulutetut kosmetologit ja valtuutetut hoitolaitokset.


Minulle valittiin hoidoksi tuo toiseksi tehokkain, GREEN PEEL® Energy, sillä siinä oli tehoa juuri minun ikäiselleni - ja sen jälkeen pystyi kulkemaan ihmisten ilmoilla ihan siedettävän näköisenä.

Eveliina selitti minulle tarkkaan, mitä teki ja otti huomioon myös ihoni couperoottisuuden: hieronta oli normaalia hellempää.


Kuvasarjasta näkyy, millainen ihoni oli ennen hoitoa - kasvoillani on vielä BB-voide tasoittamassa ihon sävyä. 

Hoidon aluksi Eveliina puhdisti ihoni ja levitti sille sitten juuri sekoittamansa yrttiseoksen. Hän hieroi yrttiseosta hellästi ja imeytti sitä ihooni. Tätä vaihetta olin jännittänyt eniten, sillä olin pelännyt, että karkean yrttiseoksen hierominen sattuisi. Ja kyllä - hieronta tuntui mutta ei sattunut. Niinkuin pitikin. Sillä mitä vaikutusta sellaisella hoidolla on, joka ei tunnu missään;)

Kun yrtit oli hierottu iholleni, Eveliina puhdisti kasvoni ja levitti niille hoitavan naamion, joka vielä peitettiin kankaalla. Sen jälkeen hän himmensi valot ja jätti minut nauttimaan naamion vaikutuksista. Ja minähän nautin. Jos Eveliina olisi tullut hetkeäkään myöhemmin takaisin, olisi hän joutunut herättelemään kuorsaavan ladyn;)

Poistettuaan kankaan Eveliina vielä hieroi naamiota kasvoilleni ja pyyhki sen sitten pois. Sen jälkeen kasvoilleni levitettiin GREEN PEEL® Vital -tehoampulli, jonka sisältämät yrtit hellivät ihoa. 

Lopuksi iholle levitettiin 1+1 -seos Special Care Creamia ja Blemish Balmia. Viimeisessä kuvasarjan kuvassa ovat kasvoni seoksen levityksen jälkeen.

Vaikka hoito on tehohoito, tunsin koko ajan olevani asiantuntevassa ja hellässä hoivassa. Oloni oli suorastaan hemmoteltu. Kiitos, Eveliina.


Sain kotiin myös kotihoitopaketin, joka sisälsi Herbal Care Lotion -pullon sekä Special Care Cream-  ja Blemish Balm -putkilot. Sain myös pakkauksen yrttitehoampulleja. Hoito-ohjeet olivat selkeät ja helpot: ensimmäisenä iltana ei tarvinnut tehdä mitään vaan sain jopa nukkua "meikit" kasvoillani. Sen jälkeen aamuisin ja iltaisin puhdistus Lotionilla ja ampullin sekä voiteiden levitys. 

En käyttänyt koko viikolla muita hoitotuotteita tai meikkiä ihollani - halusin antaa iholleni rauhan kuoriutua ja nauttia yrttien tehoista. Noudatin myös tarkkaan ohjetta, että ainakaan viiteen päivään ei saisi hikoilla, saunoa, voimistella eikä urheilla, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia "vaikutusainepiikkejä". Samoin tuli välttää likaista työskentelyä kuten suursiivousta. No - laiskalle ladyllehan tämä sopi vallan mainiosti.

Hoidon jälkeen tuli välttää myös solariumia ja suojautua auringolta - eipä näillä säillä tämäkään vaikeuksia tuottanut.

Miltä tuntui hoidon jälkeen? Ja tehosiko hoito?


Illalla kotona ihoa kuumotti ja sitä koskettaessa tuntuvat ihoon imeytyneet "yrttipiikit". Isäntä kyseli töistä tultuaan, onko minulla kuumetta, kun poskeni punoittivat. Ei ollut kuumetta - yrtit siellä ihon sisällä vain tekivät taikojaan.

Tiistaina aamulla punotus oli jo poissa mutta hieman ihoa kuumotti. Hoitotuotteet kuitenkin rauhoittivat ja töissä 2 kolleegaa tuli kehumaan, että ihoni hehkui. Ja että olin nuortunut silmissä! Ja huomasin toki itsekin, että ihoni ei ollut samea ja epätasaisen värinen.

"Yrttipiikit" tuntuivat iholla vielä tiistaina ja keskiviikkonakin poskipäissä, leukaperissä ja kaulalla. Torstaina en enää piikkejä tuntenut kuin leukaperissä ja perjantaina ihoa sai sivellä jo ihan rauhassa. 

Ihon kuoriutumista sinällään ei tässä Energy -hoidossa huomaa eli ihoni ei hilseillyt missään vaiheessa. Keskiviikkoaamuna löysin pienen näppylän nenäni alta ja tavoistani poiketen annoin sen olla rauhassa. Torstaihin mennessä se olikin itsekseen kuivunut. 


Tuntuuko ihoni nyt paremmalta? Näyttääkö se kauniimmalta? 


Kyllä - iho tuntuu kosteutetulta ja ravitulta. Ja iho on kirkkaampi - sameus on poissa. Ryppyjen madaltaminen vaatisi varmasti sarjahoidon mutta kun iho on muuten elinvoimaisen näköinen eivät rypytkään siinä erotu niin selvästi kuin elottomalla iholla.

Näillä kotihoitotuotteilla aion jatkaa ainakin tämän viikonlopun - ties vaikka vielä ensi viikonkin. Ehkä sipaisen kuitenkin jo hieman punaa poskilleni.

Menisinkö uudelleen? Ehdottomasti menisin! Ja ainakin tuohon Glamour -hoitoon menen heti, kun seuraavan kerran on isommat juhlat tiedossa!

Oletko sinä käynyt kuorintahoidoissa? Tehosiko hoito ja millainen se oli?

Kiitos vielä Schrammek Finland ja Kauniit & Ruskeat Day Spa - saitte yhden vanhemman ladyn hehkumaan!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 
FacebookinBloglovininInstagraminTwitterinTumblr`n ja Pinterestin kautta.This post first appeared on Lady Of The Mess, please read the originial post: here

Share the post

Miten tehosi Schrammek Green Peel® Energy -yrttisyväkuorinta aikuisen naisen iholle?

×

Subscribe to Lady Of The Mess

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×