Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Osaava Nainen 2017 -messuilta hyvinvointia ja energiaa - voita liput messuille


Ensi viikonloppuna 27.-29.10. järjestetään Turun Messukeskuksekssa jälleen Osaava Nainen -messut, joilta olen jo useampana vuonna käynyt hakemassa vinkkejä hyvinvointiin ja keräämässä energiaa syksyn pimeyteen.

Ohjelmassa on paljon kiinnostavia keskusteluja, runsaasti tietoa mm. ravinnosta, terveydestä ja kauneudesta sekä tietenkin muotinäytöksiä.
,

Messuilla kannustetaan hyvinvointiin ja samaan aikaan Turun Meskuksessa on myös Terve Olo -tapahtuma. 

Kymmenet näytteilleasettajat ja useat asiantuntijat tarjoavat hyvää koko keholle: esillä on niin kehonhuollon kuin henkisen hyvinvoinninkin viimeisimmät trendit ja vinkit.
Tarjolla mm. aamujoogaa, mahdollisuus tutustua showburleskiin, lattaritanssehin ja toiminnalliseen treenaamiseen.
kuva: Turun Messukeskus
Lauantaina 28.10. messupäivän teema on Ravinto. Terveelliset välipalat, ruokavaliotrendit, superfoodit, suoliston hyvinvointi sekä mm. treenaajan ruokavalio ovat esillä Hyvinvoinnin ohjelmalavalla. Luennoitsijoina muuan muassa ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja sekä ravitsemusterapeutti Leena Putkonen.
Sunnuntaina 29.10. taas vietetään Treenin ja Kehonhuollon teemapäivää. Mindfulness, voimatreeni, putkirullailu, parhaat kotitreenit ja venyttelyohjeet - näitä ja paljon muuta tarjolla.  Paikalla ovat Elixir ohjelmasta tutut fitness -tähti Else Lautala ja liikunnan moniosaaja Lauri Kalima, sekä Turun oma Training For Warriors- sali. 
Esittelyssä ja kokeilussa on erilaisia uusia tai muuten ajankohtaisia terveys-, ravinto- ja liikuntatrendejä. Tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvä olo, summaa projektijohtaja Krista Ahonen Turun Messukeskuksesta.

Ja tottakai messuilla on mahdollisuus tehdä myös ostoksia! On kosmetiikkaa, vaatteita, superfoodeja ja vaikka mitä. 

Messuilla on lisäksi Outlet -tapahtuma, jossa on mukana monia merkkituotteita, jotka myydään vähintään 30 prosentin alennuksella. 

Itseäni messuilla kiinnostavat juuri nyt eniten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät esitelmät, keskustelutilaisuudet ja tuotteet, sillä viimeaikojen terveysongelmien takia on syytä panostaa itsestään huolehtimiseen. 

Mutta tottakai on nähtävä myös muotinäytökset ja ostettava edes se yksi huulipuna;)

Olen monesti todennut täällä blogissakin, että Turun Messukeskus on ihmisen kokoinen! Vaikka messualue on laaja, on se silti sellainen, että sieltä löytää etsimänsä ja yhden päivän aikanakin ehtii nähdä ja kokea paljon, kun aikaa ei kulu turhaan etsimiseen ja haahuiluun.

Olen itse menosssa messuille bloggaajapassilla ja *blogiyhteistyön merkeissä sain myös arvottavaksi lukijoilleni lippusetin, joka sisältää 2 kappaletta messulippuja, joilla pääsee sekä Osaava Nainen -messuille, Terve Olo -tapahtumaan että Outletiin.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mikä messuilla kiinnostaa sinua. Arvonta on avoin kaikille - sinun ei tarvitse olla kirjautunut lukijani voittaaksesi lippusetin.

Kommentissa tulee olla nimi tai nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite mukana, jotta pystyn ilmoittamaan voittajalle voitosta.

Arvonta päättyy tiistaina 24.10. klo 24.00, jonka jälkeen ilmoitan voitosta sähköpostitse onnettaren suosikille.

Toivottavasti näemme Osaava Nainen -messuilla!

*Liput arvontaan on saatu blogiyhteistyön merkeissä Turun Messukeskukselta.

Onnea arvontaan kaikille!

Lady of The Messiä voit seurata myös 
FacebookinBloglovininInstagraminTwitterinTumblr`n ja Pinterestin kautta.


This post first appeared on Lady Of The Mess, please read the originial post: here

Share the post

Osaava Nainen 2017 -messuilta hyvinvointia ja energiaa - voita liput messuille

×

Subscribe to Lady Of The Mess

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×