Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Дамска мода при чантите през пролет/лято 2016/2017

Най-новите модни тенденции при дамските чанти през пролет/лято 2016


1. Плетени дамски чанти - те изглеждат забележителни и стилни също както плетените обувки, но задължително трябва да си намерите подходяща дреха за тях.


2. Чанти тип големи портмонета, които се носят в ръката или под мишницата. Те са създадени от дизайнерите, за да се побират в тях всички малки неща, които са нужни на жената в ежедневието. Можете да изберете такава чанта в неутрален цвят за офиса или в по-ярки цветове за неофициални случаи. Основните варианти за ансамбъл са два:чантата може да повтаря една или няколко багри от дрехата или да бъде в близки нюанси, а би могла да е в напълно различен цвят. Тогава тя се превръща в акцент на тоалета ви.


3. Чанти с принтове - обикновено за по-практично избираме чанти, които малко или много могат да се използват за няколко тоалета. Дизайнерите съветват този сезон да сме смели и да инвестираме в по-интересни чанти като тези с различни принтове.


4. Малка чанта за рамото - чантите за рамо винаги са били на мода, но през пролет/лято 2016 само малките чанти за рамо ще бъдат актуални. И въпреки, че са за рамо могат да се носят и в ръката.


5.Учителска чанта - учителските тип чанти са много удобни, те не изглеждат големи, а могат да поберат много неща. Затова са много подходящи за онези, които искат да имат всичко за всеки случай под ръка в дамската си чанта.
6. Малка чантичка за ръка - малката чанта намира място не само като допълнение към вечерните тоалети, но и в ежедневната мода. Вече няма никакви ограничения във формите, материалите и цветовете. Може смело да избирате както изчистени делови модели в една или две тоналности, така и екзотични мънистени чантички. Единственото изискване е да бъдат правилно комбинирани с дрехата, защото не всяка чанта подхожда на всеки тоалет. Има някои правила, които е добре да спазва, за да си спестите елементарни грешки. Например ефирния тоалет от прозрачни материи изисква по-елегантен модел чантичка. Затова изберете нещо по-шикозно: мъниста, камъчета и блясъка тук е позволен. Лъскави елементи по чантата може да има и ако тоалета ви има подобен детайл. Дори и да е спортно-елегантен в този случай блясъкът на едното място ще бъде като допълнение към блясъка на другото. По-строгите и делови облекла е добре да се комбинират с изчистени модели дамски чанти от гладка кожа.
7. Чанта тип пазарска или чанта за уикенда - по принцип големите чанти няма да са на мода през този сезон, но тези тип пазарски ще са актуални. Ако искате да блеснете сред тълпата на неутралността изберете някой блестящ цвят, но да бъде съчетан с цялостната ви визия.8. Мини чантички и чанти с верижни дръжки - след като Шанел за първи път въведе верижните дръжки при чантите те са били винаги интересни и на мода както и този сезон, а причината е, че верижната дръжка винаги изглежда много луксозно.This post first appeared on Дамска мода, please read the originial post: here

Share the post

Дамска мода при чантите през пролет/лято 2016/2017

×

Subscribe to Дамска мода

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×