Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

DIGI NETWORK PROBLEM

Ermm cam na nak explain?

Sometime rasa nak lepas jer stress nie pada Digi Customer Helpline..Network Coverage Digi akan teruk di kawasan aku tinggal apabila tiba musim awan menunjukkan tanda nak hujan.

Confrm memang slow giler..E+++ Network. Nie tadi pun nak post adoi..Loading memang mengambil masa yang lama..Fuhh sempat lagi aku mop lantai bilik kucing aku tau...Pastu back againt still slow loading...

Jangan nak kata Digi..Ermm Celcom lagi ler..Hahaha Jika aku nak banding between Digi and Celcom at this area..Memang Celcom paling teruk..Kalo Maxis..Cam skirp iklan Cookies..Jap ader...Jap tak der..


Dah lah tu..Setiap bulan da bil2 Tak Berkenaan charge to my account..Dah lama sabar dengan sistem digi nie..Makin teruk.. Bulan nie jer ader RM20.15 bill tak berkenaan charge to My account Digi Bill. Malah saya terima MSG SPAM.

Kalo CHAT ONLINE dengan Customer Line Digi sah2 memang teruk..Nie pun tengah chat post msg mrk mengatakan akan dilayan dalam masa 7 minit but more than 7 minit..Adoi banyak kencing...

http://testmy.net/db/B2u65wd91.B4DuUh6Nq





P/s Network Still Down..
Latest Blog : http://ladyofphilotherianism.blogspot.my/


This post first appeared on If WrItInG Is ThErApY ThEn I Am In!!, please read the originial post: here

Share the post

DIGI NETWORK PROBLEM

×

Subscribe to If Writing Is Therapy Then I Am In!!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×