Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gina Tricot Favorites

1. HÄR (klick!). Jag gillar verkligen dessa espadrilles, perfekta nu i sommar! Det blir till och med ännu snyggare med detaljen framtill, det blir något extra!

2. HÄR (klick!). Jag älskar ju basics och här ett superbra basicplagg med en lite twist. Denna vita blus går ju att matcha med i princip allt, perfekt! Off-shoulder trenden är ju något som fortfarande håller i sig även nu denna sommar!

3. HÄR (klick!). En ljusblå sommarklänning med ett härligt mönster av blommor och tigrar (?), jag skulle gärna matcha denna med ett par vita espadrilles. Älskar de tunna axelbanden.

1. HÄR (klick!). Super fint mönster och att helt enkelt en jättefin omlottblus. Jag hade nog matchat denna blus till ett par jeans i samma nyans som på jeanskjolen på bilden, ett snyggt skärp och ett par svarta sandaler eller sandaletter.

2. HÄR (klick!). Detta är en perfekt playsuit som går att både klä upp och klä ner, bara att matcha med olika typer av skor och accessoarer. Älskar dessa typer av plagg, som du kan ha denna till alla olika tillfällen, helt perfekt!

3. HÄR (klick!). Här är en perfekt jeansmodell för de som gillar när jeansen är lite mer loose fitted eller så kallade mom jeans. Jag skulle matcha dessa till en vit skjorta eller en snygg vit lite oversized stickad tröja.This post first appeared on Emma Nordström, please read the originial post: here

Share the post

Gina Tricot Favorites

×

Subscribe to Emma Nordström

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×