Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Operatiune terestra impotriva ISIS


Operatiune terestra impotriva ISIS

Ministrul de externe turc, Mevlut Cavusoglu, a anunțat în această dimineață că Turcia și Arabia Saudită plănuiesc la o operațiune terestră împotriva ISIS!
Potrivit oficialului, cele două state ar putea iniția o operațiune terestră împotriva grupării jihadiste Stat Islamic în Siria, urmând ca în curând Riadul să trimită avioane de vânătoare la o bază în Turcia. Pentru moment, însă, nu este clar câte avioane vor fi desfășurate.

“Unii afirmă că Turcia este reticentă în a lua parte la lupta împotriva Daesh (acronimul arab al SI). Însă Turcia este cea care a venit cu cele mai concrete propuneri“, a declarat ministrul, citat de cotidienele Yeni Safak și Haberturk, după ce a participat la Conferința de Securitate de la Munchen (Germania).

Recent, după ce Arabia Saudită a anunțat că ia în calcul ideea de a trimite trupe la sol în Siria, în cadrul coaliției internaționale împotriva grupării SI, partenerii americani au declarat, prin responsabilii săi de la Pentagon, că văd cu ochi buni această ofertă.


This post first appeared on Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii, please read the originial post: here

Share the post

Operatiune terestra impotriva ISIS

×

Subscribe to Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×