Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stat Islamic va comite noi atentate in 2016

Stat Islamic va comite noi atentate in 2016

Rețeaua teroristă Stat Islamic probabil va încerca să comită noi atentate în Europa și în Statele Unite în cursul anului 2016, avertizează generalul american Vincent Stewart, directorul Agenției pentru Informații Militare din SUA.
"Organizația teroristă Stat Islamic probabil va încerca să comită noi atentate în Europa și primele atacuri directe pe teritoriul Statelor Unite, în anul 2016", a declarat generalul Vincent Stewart în fața membrilor Comisiei Forțelor Armate din Senatul SUA.

"Rețeaua teroristă probabil va intensifica ritmul și periculozitatea atacurilor în lunile care urmează, în încercarea de extindere a activităților în afara zonelor din Irak și Siria", a precizat oficialul american.

"Anul trecut, Daesh (Stat Islamic) a rămas în principal în fiefurile din Irak și Siria, extinzându-se în Libia, regiunea Sinai (Egipt), Afganistan, Nigeria, Algeria, Arabia Saudită, Yemen și Caucaz. Este de așteptat ca rețeaua Daesh să intensifice ritmul și complexitatea atacurilor la nivel transnațional, pentru că vrea acțiuni violente care să atragă reacții dure din partea Occidentului, în scopul alimentării ideii distorsionate a unui război occidental contra islamului", a subliniat oficialul american.This post first appeared on Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii, please read the originial post: here

Share the post

Stat Islamic va comite noi atentate in 2016

×

Subscribe to Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×