Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Un leopard a venit la o scoala din India

Un leopard a venit la o scoala din India.

Un leopard care intrase în incinta unei şcoli din oraşul indian Bangalore a rănit şase angajaţi care încercau să îl prindă, încercările de capturare şi atacurile animalului fiind surprinse de camerele de luate vederi, informează BBC News online.
Eforturile de prindere a leopardului au durat zece ore, iar la final animalul sălbatic a fost tranchilizat şi eliberat în pădure.
Leopardul în vârstă de opt ani intrase în curtea şcolii internaţionale Vibgyor, situată în zona Kundalahalli din Bangalore.

Sistemul video de supraveghere din şcoală a surprins tentativele angajaţilor şcolii de a prinde animalul sălbatic, dar şi atacurile violente ale animalului.
Cei şase angajaţi au fost muşcaţi de mai multe ori de leopard, dar nicunul nu a suferit răni grave. Tranchilizantele şi-au făcut efectul abia după zece ore, iar animalul a fost eliberat în pădure.
"A fost o luptă îndelungată pentru prinderea leopardului. Deşi fusese injectat cu tranchilizante puternice, a putut fi prins abia după ce acestea şi-au făcut efectul", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei locale, S Boralingaiah.

https://youtu.be/OUcaR6LXJso


This post first appeared on Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii, please read the originial post: here

Share the post

Un leopard a venit la o scoala din India

×

Subscribe to Blogu Lui Mandark, Blog Nou Cu Stiri Si Informatii

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×