Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

IGPR: Tractoare urmarite de autoritatile spaniole, identificate de politistii romani

juristpedia.ro - Stiri juridice, aparitii editoriale, evenimente juridice, cariere juridice

Politistii din Maramures (IGPR) au identificat trei vehicule, in valoare totala de aproximativ 180.000 de euro, care erau date in urmarire de Autoritatile Spaniole. Activitatea s-a realizat cu sprijinul Biroului Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane.

La finalul saptamanii trecute, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures au depistat, in localitatile Tulghies si Asuaju de Sus, trei tractoare care figurau ca fiind urmarite international.

In urma schimbului de date si informatii obtinute prin intermediul Biroului Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala (IGPR) a reiesit ca vehiculele figurau in baza de date ca fiind urmarite de autoritatile spaniole.

In urma celor constatate, vehiculele au fost indisponibilizate, iar cercetarile continua, sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire.

IGPR: Tractoare urmarite de autoritatile spaniole, identificate de politistii romani

IGPR: Tractoare urmarite de autoritatile spaniole, identificate de politistii romani. sursa imagine: opiniabuzau.ro

The post IGPR: Tractoare urmarite de autoritatile spaniole, identificate de politistii romani appeared first on juristpedia.ro.This post first appeared on Juristpedia.ro - Stiri Juridice, Aparitii Editoriale, Evenimente Juridice, Cariere Juridice, please read the originial post: here

Share the post

IGPR: Tractoare urmarite de autoritatile spaniole, identificate de politistii romani

×

Subscribe to Juristpedia.ro - Stiri Juridice, Aparitii Editoriale, Evenimente Juridice, Cariere Juridice

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×