Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Despre astia de la iluminati

Illuminati, conspirație mondială din care fac parte cele mai puternice guverne ale lumii, NATO, ONU, Vaticanul, Hollywood, băncile mondiale. Este o afirmație pe care o susțin tot mai multe persoane, unele dintre ele având credibilitate maximă.

Illuminati au un rol esențial în SUA, începând cu 4 iulie 1776, dată la care a fost semnată Declarația de independență. Simbolul ochiului care vede tot a fost preluat de americani chiar și pe bancnota de un dolar.
Illuminati și aeroportul din Denver

Se spune că Illuminati au sediul central în subteranul de la aeroportul Denver. Aeroportul are o arhitectură stranie, iar în interiorul lui pot fi observate picturi și statui care ne duc cu gândul la ezoterism. În subteran, există kilometri întregi de tuneluri care fac parte dintr-un proiect secret.

Cei care au intrat în această organizație secretă susțin că este organizată pe trei trepte. Prima este numită pepiniera, formată din novici, cei care după o perioadă de trei ani, acced la treapta superioară.

Clasa a II-a este formată din cei care stau în umbra maeștrilor. Ei respectă regulile și ritualurile impuse de maeștri. Din clasa a III-a fac parte preoții și regii ritualurilor. Ei fac parte din cercul interior al Illuminati, cei care conduc lumea.

Illuminati au fondat primele bănci care au controlat omenirea și o controlează. Încă din secolul al XVIII-lea, aceste bănci au controlul total.
Noua Ordine Mondială

Termenul de Illuminati indică un număr restrâns de persoane care fac parte din organizație. Ei s-au implicat în momentele importante ale omenirii, începând cu moartea lui Napoleon, Revoluția franceză, moartea unor importanți lideri politici.

Illuminati sunt asociați cu Noua Ordine Mondială și nu au nicio legătură cu religia. Grupul Bilderberg este centrul organizației Illuminati, membrii care sunt detonatorii științei oculte. Alții îi consideră că sunt un lobby financiar-militar care conduce lumea.

În 17 ianuarie 1961, președintele american Eisenhower, în momentul în care părăsea Casa Albă, a avut un discurs în care atrăgea atenția asupra implicării unor forțe oculte în conducerea lumii. El susținea existența unui unui lobby militaro-industrial care conduce lumea.

Eisenhover spune că libertatea și democrația sunt amenințate de forțe oculte. El a făcut profeția că un viitor președinte american va fi victima acestor forțe oculte. La scurt timp, a urmat asasinarea președintelui Kennedy.

Sub mandatele președintelui George Bush au urmat tragicele evenimente din 11 septembrie 2001, războiul din Irak, care au fost niște înscenări ale unor scopuri oculte financiar-militare.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Despre astia de la iluminati

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×