Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce inseamna daca te invinetesti repede?

Vanataile nu sunt neobisnuite. Pot sa apara atunci cand te lovesti. Daca nu te confrunti des cu aceasta problema, nu trebuie sa intri in panica. Este firesc sa ti se intample lucrul acesta. Insa, daca te invinetesti cu usurinta, ar putea fi vorba si despre probleme mai grave, motiv pentru care este indicat sa nu mai amani programarea la medic. Iata care sunt cateva dintre cauzele aparitiei vanatailor.

Ce inseamna daca te invinetesti repede?

Asa cum spuneam mai sus, este firesc sa te invinetesti atunci cand te lovesti. Este vorba despre o reactie normala a organismului. insa, daca se intampla sa observi pe corp vanatai fara sa stii cum au aparut, atunci este cazul sa mergi la medic deoarece poate fi vorba despre o problema de sanatate mai grava.
1. Poate fi vorba despre o afectiune a ficatului. Atunci cand ficatul nu functioneaza asa cum ar trebui, pot sa apara pe corpul tau vanatai, chiar daca nu iti amintesti ca te-ai lovit. Acest organ produce substante care ajuta sangele sa se coaguleze. in momentul in care apar anumite probleme la nivelul ficatului, vanataile pot fi un semn in acest sens. De aceea este bine sa mergi la medic, pentru a afla daca intr-adevar este vorba despre o astfel de problema de santate.
2. Poate fi vorba despre gena. Daca si parintii tai se invinetesc cu usurinta, atunci este posibil ca gena sa fie responsabila pentru aceasta problema pe care o ai.
3. Corpul tau are nevoie de vitamine. Deficitul de vitamine precum vitamina K, vitamina C sau lipsa fierului din organism ar putea fi de vina penntru aparitia vanatailor, chiar daca te-ai lovit usor.

4. Daca iei anumite medicamente, atunci acesta poate reprezenta un alt motiv pentru care te invinetesti cu usurinta. Unele medicamente precum steroizii, atiti-coagulantele sau aspirina ar putea opri formarea cheagurilor de sange. Cand te lovesti, sangerarea se va produce sub piele.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Ce inseamna daca te invinetesti repede?

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×