Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mutatii genetice si extraterestrii

Există multe teorii cu privire la originile Chupacabra. Unele teorii susțin că aceste creaturi ar fi de origine extraterestră, altele spun că este vorba despre un liliac vampir modificat genetic.

Urmele găsite pe animalele moarte erau în număr de trei, fapt neobișnuit pentru că un carnivor are doi incisivi. S-a spus că este vorba despre un carnivor atipic. Altă teorie susține că aceste creaturi sunt rezultatul unor experimente genetice secrete realizate de guvern, mai ales că in zona unde au fost văzute astfel de creaturi există o bază secretă.

Cei care susțin această teorie sunt convinși că în spatele fenomenului se găsesc coioții care au suferit mutații genetice. Aceștia au fost infectați cu scabie sau căpușe. Animalele pierd blana, fețele se atrofiază, incisivii ies mult în afară. În perioada 1992-1995, în Puerto Rico au avut loc mai multe atacuri. Oile de la mai multe ferme au fost atacate.

De această dată, atacul a fost unul atipic. Corpurile oilor erau intacte, doar golite de sânge. Nu se poate explica cum a putut să fie colectat fiecare strop de sânge fără a lăsa urme evidente.

Câteva luni mai târziu, alte 150 de animale au fost ucise în aceleași condiții. Cadavrele erau intacte, dar golite de sânge. Toate animalele prezentau incizii mici în partea dreaptă a gâtului. Toate inciziile erau egale, aveau diametrul unui pai și adâncimea de 10 centimetri. Chupacabra a fost descrisă ca fiind o maimuță mare, bipedă, foarte agresivă. În perioada 1990-1995, în Puerto Rico au fost raportate peste 200 de astfel de atacuri. După anul 1995 aceste atacuri au dispărut.

                                                                                                                                                                
S-a pus întrebarea dacă fenomenul Chupacabra a fost real. Specialiștii susțin că în pădurea tropicală există multe specii de plante și animale care nu au fost încă descoperite. Și totuși, de ce misterioasa creatură nu a mai atacat dacă ea există în pădurea tropicală? Unele voci susțin că experimentul genetic în urma căruia a fost creată această ciudată creatură s-a finalizat.

În partea de nord-vest a statului american Utah au fost înregistrate mai multe astfel de evenimente pe care specialiștii le-au numit paranormale. Animale mutilate, creaturi misterioase care au suferit mutații genetice, apariții de OZN-uri. Profesorul Junior Hicks s-a implicat în studierea acestor fenomene și a constatat că începând cu anii 50 aceste fenomene au luat amploare. În anul 1961, școala din Skinwalker a fost survolată de un OZN.

Toți elevii și profesorii au fost martori ai acestui eveniment. Evenimentele nu se opresc aici. Indienii din tribul Ute susțin existența unor creaturi deosebit  de violente. O anumită zonă muntoasă din regiune ar fi locul de refugiu al acestora. Indienii refuză să se apropie de această zonă, dat fiind multele incidente care au avut loc.

Tom Horman, proprietar al unei ferme, a fost obligat ca în anul 1994, să părăsească ferma, după ce într-o noapte, locuința sa a fost atacată de mai multe creaturi care, conform descrierilor, semănau cu un hibrid între coioți, câini și lupi. Atacuri similare s-au produs și asupra șoferilor care circulau în zonă.

Creaturi care semănau cu lupii, dar de dimensiuni mai mari, foarte agresive, au atacat șoferii care staționau pe marginea drumului. În anul 1995, un fermier a observat un obiect luminos care staționa pe proprietatea sa. S-a apropiat la câțiva zeci de metri, a simțit un curent puternic care l-a aruncat la câțiva metri pe sol.

A fost găsit inconștient câteva minute mai târziu. Medicii au constatat că avea grave probleme la ochi și arsuri puternice pe corp. Profesorul Hicks susține teoria conform căreia producerea unor evenimente extraterestre ar avea legătura cu apariția acestor creaturi care sunt hibrizi obținuți in urma unor mutații genetice sau cu mutilarea animalelor. Poate că extratereștrii sunt mult mai aproape de noi, decât credem mulți dintre noi.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Mutatii genetice si extraterestrii

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×