Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mistere din interiorul pamantului, planeta e goala in interior

Pământul gol Ideea că pământul ar putea fi gol ca o noțiune științifică datează de pe vremea astronomului Edmund Halley, care este cel mai bine cunoscut pentru cometă care îi poartă numele.

În 1691 el a prezentat la Royal Society din Londra ipoteza că pământul este gol și conține mai multe sfere mici în interior. Polul magnetic al Pământului să mutat un pic în fiecare an, la vest, și ideea lui a fost că sfera noastră exterioară avut sfere interioare care să transformat independent de cea de la exterior. De asemenea, el a sugerat că aceste sfere interioare au posibilitatea de a susține viața.

În 1818, fostul căpitan de armata UŞ John Cleves Symmes, Jr., a anunțat că există vaste deschideri la fiecare pol unde am putea intra în pământ în interior. În 1864 Jules Verne a lansat al doilea roman al său, o călătorie spre centrul pământului și care a captat interesul oamenilor din întreaga lume, toată lumea a vrut să știe mai multe despre acest lucru și în cazul în care ar fi fost de fapt adevărat, ai putea accesa literalmente centrul pământului. În anii 1920, Richard E. Byrd a făcut primul zbor peste Polul Nord și a devenit primul om care a zburat singur peste Polul Sud și teoreticienii pământului gol cred că celebrul explorator a mers chiar mai departe, și că la 19 februarie 1947 amiralul Byrd a pilotat un avion, printr-o gaură în apropiere de polul nord în interiorul pământului.

În acel moment, atunci când a intrat în Pământul interior o farfurie zburătoare a preluat controlul avionului său, cu un fel de fascicul și „ei” l-au aterizat în apropierea unui oraș din pământul interior și a transmis de acolo un mesaj, „că ei înșiși care sunt gardienii de pe această planetă considera” a spus el, „nu suntem de acord cu voi, oameni buni, pentru că folosiţi arme nucleare”.

Când amiralul Byrd a ajuns la Washington, guvernul a pus capac acestei poveşti, pentru a păstra secretul cu privire la întregul subiect și nu a fost lăsat să iasă în public. Unii spun căci pe cont propriu amiralul Byrd a detaliat acest zbor în interiorul pământului în jurnalul său secret, publicat în anii 1990, dar scepticii susțin că jurnalul este un fals și subliniază că, în februarie 1947.


În 1963, o simplă renovare a unei case, în orașul de Derinkuyu, Turcia a dus la o descoperire extraordinară atunci când un perete de peşteră a fost deschis, dezvăluind o trecere către un oraș subteran de mii de ani și la mai mult de 280 de metri adâncime. Derinkuyu este un exemplu în a construi pentru oricine, chiar și în timpurile moderne, cu echipamente moderne, un proiect de o asemenea magnitudine ar fi nevoie de echipamente specifice și de cunoaștere a terenurilor compoziției geologice.

La Derinkuyu, din cauza moliciunii pietrei, constructorii trebuiau să fie foarte atenţi pe care le folosesc ca şi piloni pentru a sprijini etajele de mai sus altfel ar fi catastrofale prăbușiri, dar ceea ce este foarte interesant aici e că nu există absolut nici o dovadă a prăbușiri catastrofale astfel ştim căci constructorii au fost extrem de inteligenţi și știau materialul cu care lucrează, deci e o capodoperă avem acolo.

Problema aici este de ce ar vrea cineva să trăiască în subteran? De ce au construit acest oraş subteran? Regiunea din Cappadocia în care se află Derinkuyu, a fost parte a Imperiului zoroastriean, care a fost persan ca natură. Religia zoroastriana e bazată pe forțele opuse ale binelui și răului şi se crede a fi influențată atât hinduismul cât și iudeo-creștinismul și Dumnezeul lor este Creatorul Ahura Mâzda.

Oamenii de știință spun că a fost fondat cândva înainte de secolul VI i.Hr. În al doilea capitol al textului sacru Zoroastrian, Vendidad, Ahura Mâzda salvează omenirea de la un dezastru ecologic mondial, iar marele profet Yima a fost instruit pentru a construi un fel de refugiu subteran similar cu Derinkuyu. Yima a construit un oraș subteran pe mai multe niveluri pentru a proteja un grup select de oameni și animale la nivel mondial de gheață. Vendidad numește această „iernile rele.”

Oraşul subteran la Derinkuyu are un sistem de securitate neobișnuit: uși pe role, care să le permită să fie mutate de către o singură persoană, şi doar dintr-o parte. Aceasta a fost o măsură foarte complexă de securitate și, evident, locuitorii oraşului subteran a vrut să se ascundă de ceva din exterior. În conformitate cu textele antice zoroastriene, Ahura Mâzda a zburat pe cer într-un car divin și a purtat război împotriva dușmanului său etern, Angra Mainyu, demonul distrugerii.

Deci, avem o descriere a extratereştrilor cu capacitate de zbor, este posibil ca oamenii căutat adăpost în acest oraş subteran, ferindu-se de ei? Derinkuyu a fost construit în mod clar de teama unui dușman aerian, de ce? Dacă ar fi fost un inamic care era pe jos sau călare ar fi ușor pentru ei să închidă pur și simplu toate puțurile de aerisire și toată lumea în interior ar trebui să iasă pentru aer dar pericolul poate a fost deasupra lor din aer erau atacaţi.

În timpul istoriei noastre știm că multe persoane din zone diferite, de fapt s-au ascuns în orașul subteran Derinkuyu să scape de căldură până şi de legiunile romane. Dar unii experţi întreba dacă astfel de atacuri convenționale pot explica într-adevăr de ce Derinkuyu a fost construit!


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Mistere din interiorul pamantului, planeta e goala in interior

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×