Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Alifie de tataneasa pentru hemoroizi si arsuri

Cea mai buna alifie de tataneasa, foarte eficienta impotriva hemoroizilor si a arsurilor, se obtine casnic, pe suport de unt si ceara de albine. Se pune un pachet de unt intr-o oala si se fierbe pe foc de intensitate medie, inlaturandu-se spuma din cand in cand. Dupa 15-20 de minute, niste sedimente inchise la culoare se depun pe fundul cratitei, iar untul ramane limpede. 

Atunci se ia de pe foc si se trece untul incins, limpede (fara vreun sediment de pe fund), intr-o alta oala curata, in care se adauga si un bob de Ceara de albine de marimea unei alune (se gaseste la apicultori), dupa care se amesteca bine. Atunci cand amestecul de unt limpezit si ceara este gata sa se intareasca, se adauga 3-4 linguri cu varf de pulbere de Tataneasa, obtinuta prin macinare, urmata de cernere cu sita pentru faina alba. 

Se amesteca pana la omogenizarea completa, dupa care se lasa sa se raceasca si se pastreaza in frigider. Cu aceasta Alifie se ung locurile afectate de 2-3 ori pe zi.This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Alifie de tataneasa pentru hemoroizi si arsuri

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×