Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Lista cu trucuri din bucatarie pentru oameni practici

Publicatia Daily Mail a realizat o lista cu trucuri din bucatarie pentru cei care doresc sa economiseasca timp si bani. Fie ca vreti sa beti un vin rece fara a-l dizolva prin adaugarea cuburilor de gheata sau incercati sa pastrati culoarea si prospetimea bananelor mai mult timp, sfaturile va vor fi de un real folos.

Pastrarea fursecurilor proaspete 

Daca ati facut sau cumparat o cantitate mai mare de fursecuri, pentru a le pastra mai mult timp proaspete un sfat util este adaugarea unei felii de paine in recipientul in care le depozitati. Se presupune ca pastreaza umiditatea si ajuta fursecurile sa reziste mai mult timp. 

Cuburi de gheata din cafea 

Daca va place sa beti cafea, un truc pentru a o raci mai repede este adaugarea de cuburi de gheata. Pentru a nu o dilua, incearca varianta cuburilor de cafea, acestea sporind inclusiv gustul. 

Pastrati prospetimea bananelor cu pana la 4-5 zile mai mult 

Pentru a pastra bananele proaspete pentru mai mult timp, infasurati o folie de plastic in jurul partii de sus a acestora, asigurandu-va ca o inlocuiti de fiecare data cand rupeti un alt fruct de pe ciorchine. in acest fel le puteti mentine in stare proaspata cu pana la patru, cinci zile mai mult. B

Boabe de struguri inghetate pentru racirea vinului 

Pentru zilele calde sau cand pur si simplu nu aveti timp sa lasati vinul la rece, incercati sa inghetati struguri proaspeti pe care sa-i adaugati in pahar. Este cel mai bun mod in care puteti raci temperatura vinului, fara a-l dizolva prin adaugarea cuburilor de gheata. 

Neutralizarea mirosurilor prin folosirea carbunelui activ 

Carbunele de lemn poate fi folosit si pentru altceva in afara de gratar. Pus pe o farfurie in frigider, acesta este un bun neutralizator al mirosurilor si te poate scapa de aromele diferite ale mancarurilor.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Lista cu trucuri din bucatarie pentru oameni practici

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×