Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ceaiul din hibiscus reduce tensiunea arteriala

Ceaiul de hibiscus ofera o aroma delicioasa, asemanatoare afinelor, cu un parfum deosebit. Are o culoare rosie distincta, vibranta, naturala, data de polizaharidele acide si de glicozidele flavonoide continute. Acest  ceai nu contine cafeina si ofera numeroase beneficii pentru corpul uman, precum reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si chiar a greutatii.

Ceaiul de hibiscus este o binefacere pentru persoanele care sufera de afectiuni ale inimii, precum si pentru cei care au probleme circulatorii. Acest ceai este bogat in vitamina C, ajutand in combaterea racelii si infectiilor, prin intarirea sistemului imunitar al organismului uman.

De asemenea, ceaiul din hibiscus Reduce Tensiunea Arteriala ridicata, imbunatatind circulatia sanguina. Ajuta chiar si la reducerea nivelului stresului. Contine cativa antioxidanti minunati de care organismul are nevoie, precum acidul citric si acidul ascorbic, care ajuta la protejarea celulelor corpului. Ceaiul de hibiscus protejeaza corpul impotriva atacurilor bacteriene si creste puterea mecanismelor de aparare impotriva infectiilor. Este un antimicrobian si un anti-cancerigen natural.

Acest tip de ceai functioneaza extrem de bine in reducerea greutatii, deaorece contine inhibatori de enzime care blocheaza productia de amilaze. Amilaza rupe complexul de zaharuri si amidon din corp si reduce absorbtia carbohidratilor. Consumul de ceai de hibiscus, in mod regulat, ajuta la prevenirea contipatiei si infectiilor urinare.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Ceaiul din hibiscus reduce tensiunea arteriala

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×