Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Piatra pretioasa din luna in care te-ai nascut

Piatra pretioasa din luna in care te-ai nascut

Lunile și pietrele pretioase au fost conectate în legendele antice. Aaron, marele preot, a purtat un pieptar cu 12 pietre (fiecare dintre ele se corelează unei personalitati diferite), conform Bibliei și cum s-a transmis in timp.
Publicitate

Ianuarie – Granat
Granatul este cunoscut sub numele de „lumina de ghidare”.Exploratorii obisnuiau sa il poarte pentru a se proteja de pericole. Aceasta piatra spune ca cei care s-au nascut în luna ianuarie sunt caracterizati ca lideri ambitiosi si milosi.

Acesti oameni isi cunosc propria valoare și valoarea relatiile lor cu ceilalti. Ei ar trebui sa isi foloseasca incapatanarea pentru a-si atinge obiectivele.
Februarie – Ametist
Exista o legenda care spune ca persoanele care poarta ametist sunt protejate de seductie si intuneric.

Virtutiile ametistului sunt seninatatea si puritatea. Acesti oameni au o latura linistita si spirituala, dar acest lucru nu înseamna ca ei sunt timizi. Persoanele nascute in luna februarie au o aura de inteligenta si regalitate, care aprinde respectul pentru ei. Natura blanda și umila a acestora detine potentialul de ai calma pe alti.

Martie – Aquamarine
Cuvantul latin pentru acvamarin este apa de mare. Se crede ca aceasta piatra protejeaza marinarii de furtuna. Persoanele nascute in martie cauta echilibrul (atat psihic cat si fizic) si sunt pacificatori între oameni. Alti oameni au încredere în ei , din cauza pasiunii lor puternice pentru dreptate și integritate neclintita.
Publicitate

Prezenta acestor oameni inspira onestitate în alte persoane.
Aprilie – Diamant
Una dintre cele mai dure substante din lume este diamantul. Persoanele nascute in luna aprilie poate fi invizibile și practice pentru orice adversar. Ei ar trebui sa valorifice puterea lor , dar acestia nu ar trebui sa ia decizii pripite pe care le vor regreta. Diamantul este folosit pentru ceremonii de casatorie ca simbol al iertarii, fericirii si iubirii vesnice. Incapatanarea lor este un atu pentru atingerea succesului ramanand loial angajamentelor.
Mai – Smarald
Nero, împaratul roman, a folosit aceasta piatra ca lentila de corectie pentru a vizualiza luptele de gladiatori. Acesta este modul in care smaraldul a devenit un simbol al vederii. Aceasta nu inseamna ca veti avea o vedere completă, dar un accent clar pe obiectivele dvs. si o motivatie pentru atingerea acestor obiective. Daca sunteti nascut în luna mai, aveti un talent pentru a uni oamenii.
Iunie – Perla
Perlele sunt diferite de celelalte pietre si sunt formate din materie organica. Persoanele nascute in iunie sunt sensibile la emotiile celorlalti si traiesc in perfecta armonie cu natura. Unii le apreciaza modestia, rabdarea si simtul umorului. Altii oamenii ii pot considera inabordabili, insa prin grijulia lor naturala ii cuceresc.
Iulie – Rubin
Persoanele nascute in iulie pe place mult actiunea. Motivatorii lor pentru atingerea obiectivelor sunt realizarea si curajul. Ele pot actiona cu toane deoarece simt emotiile mai profund decat celelalte persoane. Sunt , de asemenea, neinfricate si nu le este frica de confruntari.

Le poate lua cam mult pana se implica intr-o relatie, dar sunt loiale persoanelor din viata lor.
August – Olivina
Aceasta piatra este stralucitoare si este asociata soarelui. Aceasta piatra a fost folosita pentru alungarea depresiei si raului.

Persoanele nascute in august sunt spumante cu persoanele de incredere. Ele sunt ca o lumina pentru ceilalti, iar dupa un eveniment nefericit, ele sunt cele care ridica moralul oamenilor. Isi pot face prieteni peste tot.
Septembrie – Safir
Persoanele nascute in septembrie sunt sincere si urasc tot ce este fals.

Este nevoie de o perioada de timp pentru a avea inceredere in oameni. Se regasesc in pozitii de putere unde se folosesc de calmitate si intelepciune pentru a conduce. Ele au tinere de minte si sunt foarte meticuloase la detalii. Aceasta piatra este corelata cu frumusetea.
Octombrie – Opal

Este o bijuterie unicat prin nuantele sale de curcubeu. Persoanele nascute in luna octombrie sunt prietenoase si pline de viata. Ele sunt spontane, creative si mereu in miscare. Sunt persoane emotionale, si pot sa uita si sa ierte cu usurinta.
Noiembrie – Topaz

Persoanele nascute in noiembrie sunt propriile lor talismane norocoase. Se pare ca norocul ii urmareste, dar nu sunt persoane introvertite. Familia si prietenii lor se pot baza intotdeauna pe sprijinul lor. Ele sunt pline de speranta, bucurie, chibzuiala si rabdare si au mod unic de a gandi. Determinarea lor este admirabila.
Decembrie – Turcoaz
Aceasta piatra poate fi gasita doar în cateva locuri de pe Pamant. Persoanele nascute in aceasta luna sunt apreciate pentru harul si onestitatea lor si sunt foarte protectori cu oamenii la care tin. Nu ii deranjeaza sa dea sfaturi si se bucura sa fie in centrul atentiei. Ar trebui sa lasa indrazneala sa-i duca catre succes.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Piatra pretioasa din luna in care te-ai nascut

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×