Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Extraterestrii se opun cercetarii planete Marte

Roverul Curiosity a captat și transmis fotografii inedite de pe planeta Marte. Cum putem explica structurile sub formă de piramidă sau domuri, cranii reptiliene, sfere sau lumini misterioase?

Alte imagini sunt și mai controversate. Ele prezintă un fum gros în atmosfera marţiană, la o distanță de 250 de kilometri de solul marțian. Fumul s-a propagat și a rămas compact la o distanță extrem de mare. Deocamdată nu există o explicație științifică a acestui fenomen.

La fel de misterioasă și inexplicabilă este și imaginea care reprezintă o creatură reptiliană care seamănă cu o șopârlă. S-a spus că suprafața marțiană este înghețată, iar atmosfera este una toxică, ostilă vieții. Și totuși, imaginile contrazic această teorie.

In atmosfera planetei Marte există o cantitate mare de xenon, un gaz rar care se produce în urma reacțiilor nucleare. Această descoperire i-a făcut pe unii specialiști să susțină că pe Marte, acum câteva milioane de ani, a avut loc o explozie nucleară de mari proporții.

Este putin probabil ca această explozie să fie de origine naturală. În urma acestui cataclism au apărut pe suprafața marţiana cratere uriașe, iar clima de pe planetă a suferit modificări majore. Tot mai multi specialiști susţin că această catastrofă a fost creată de forțe extraterestre, dat fiind amplitudinea sa și consecințele devastatoare.


Formele de viață au dispărut, dar au rămas adevărate ruine care au aparţinut unei civilizații care a dispărut sau a migrat pe o altă planeta.
Google Eath a prezentat imagini cu clădiri în ruină, adevărate hangare, domuri, ziduri sau piste.

Cu toate că NASA a început studierea planetei Marte încă din 1960, nu ne-a oferit un punct de vedere oficial cu ceea ce ar fi putut să se întâmple pe Marte. Nici despre figura cu față umană de pe suprafața marțiană nu au făcut multe comentarii. Celebra figură are o lungime de 2 kilometri și este poziționată lângă misterioasele ruine ale unui presupus oraș.

Un incident ciudat s-a produs în anul 1992, atunci când NASA a trimis în spațiu sonda Mars Observer care avea ca scop studierea acestei zone. În momentul în care a intrat pe orbita planetei, sonda a încetat să mai transmită imagini și semnale spre Pământ. Mulți specialiști au susținut că sonda a fost distrusă de o forță extraterestră.

În anii 80, sovieticii au trimis pe Marte două vehicule spațiale. Si de această dată, s-au defectat în mod inexplicabil. Ultimul vehicul a reușit să capteze o imagine înainte de a se defecta, în care apare o umbră lângă vehicul. S-a spus ca umbra aparținea unui OZN care a distrus vehiculul.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Extraterestrii se opun cercetarii planete Marte

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×