Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aprinzi des lumânări parfumate în casă, riscuri

Obișnuiești să aprinzi lumânări parfumate la tine acasă pentru a crea o atmosferă relaxantă? Sigur nu te-ai gândit până acum la riscul la care expui toată familia prin folosirea lor, pe lângă faptul că sunt extrem de periculoase dacă le aprinzi și le lași să ardă fără să le supraveghezi constant.

Oricât ar fi ele de frumoase și oricât de bine ar mirosi, trebuie să te gândești înainte de a le aprinde dacă îți pun sau nu în pericol sănătatea. Dacă o să citești cu atenție pe unele etichete, este scrisă recomandarea că nu este indicat să le lași să ardă mai mult de 2-3 ore.
Odorizante, bețișoare, lumânări - un pericol imens

În momentul în care cei dragi îți trec pragul casei, în care se simte un miros fresh de primăvară sau o adevărată briză a mării, poți să obții un real efect de relaxare sau poți să favorizezi apariția unor boli respiratorii și de piele.

Pe lângă aromele îmbătătoare ale acestor lumânări, inhalăm de multe ori și toxine, chimicale nocive, deoarece lumânările, când ard, emană substanțe care sunt considerate a fi la fel de nocive precum tutunul.
Aromoterapie sănătoasă

Încearcă un amestec de coji de portocale sau scorțișoară ars în candele de aromoterapie. Au o aromă plăcută și total inofensivă.

Un alt amestec benefic este cel făcut din bețișoare naturale de scorțișoară, măr copt, felii de lămâie și cuișoare.

O dată încercate aceste miresme, te vei îndrăgosti de ele și le vei folosi costant.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Aprinzi des lumânări parfumate în casă, riscuri

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×