Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cuisoarele calmeaza durerile de dinti

Pe langa gustul energizant, cuisoarele contribuie la mentinerea starii de sanatate prin beneficiile pe care le aduc organismului. Durerile de dinti si masele pot fi combatute cu succes prin introducerea unui cuisor in cavitatea maselei cariate, prin mestecarea unui cuisor de 3-4 ori pe zi sau prin masarea dintilor si gingiei cu un tampon de vata inmuiat intr-un amestec de 15 picaturi ulei de cuisoare la o lingura ulei de floarea soarelui sau de masline. Pentru copiii mici, cu eruptii dentare, se recomanda masarea gingiilor cu un pansament steril, inmuiat intr-o solutie cu 10 picaturi de ulei de cuisoare la 100 ml apa calda, avand efecte analgezice.

Uleiul eteric de cuisoare intra si in compozitia unguentului Dentocalm, cu proprietati antiseptice si anestezice in stomatologie, respectiv in dureri dentare, gingivite si alveolite.

In tratarea afectiunilor digestive, Cuisoarele si uleiul eteric au efecte in combaterea diareii moderate, balonarii, flatulentei, indigestiei, gastritei, gretei si senzatiei de voma, efectele fiind mai pronuntate la batrani si la persoanele limfatice, cu pofta de mancare foarte scazuta.

Forma de utilizare este infuzia preparata dintr-un cuisor pisat si o lingurita de ceai verde la 200 ml apa; se infuzeaza acoperit 5 minute, se strecoara si se bea cate o cana inainte sau dupa mese.


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Cuisoarele calmeaza durerile de dinti

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×