Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Din interiorul planetei, lumea misterioasa

Platon, Pitagora, Aristotel au susținut ca Pământul este rotund și se menține într-un echilibru fără un suport fizic, iar universul are forma rotundă.

Aristotel susținea că în interiorul Pământului există canale pe unde se propagă undele seismice și vânturi puternice.

Rene Decartes, 1596-1650, este primul care a vorbit despre existența unei lumi subterane, în interior existând un soare. În anul 1693, Halley a fost surprins de schimbările câmpului magnetic ale Pământului. El a susținut că Pământul este gol și în interior și că există un nucleu care este în rotație liberă.

Mai târziu, el a susținut că in interiorul Pământului există trei sfere care au viteze diferențiale și mărimi diferite. Fiecare sferă este populată și diferită de celelalte.

Începând cu secolul al XX-lea, tot mai mulți cercetători au lansat ipoteze privind faptul că sub picioarele noastre, în interiorul pământului, există o altă civilizație. Intrările către această lume sunt la cei doi poli. Această lume intraterestră este populată de supraviețuitori ai atlanţilor.

Marele cataclism care a avut loc la suprafața Pământului I-a obligat pe atlanţi să se refugieze în interiorul planetei. Atlanții au creat orașe subterane unde au dus cu ei toate cunoștințele despre univers.

Halley a fost primul care a emis ipoteza existenței unei atmosfere luminoase din interiorul planetei care produce aurorele boreale.

În timpul celui de al Doilea Război mondial, naziștii au fost interesați de această ipoteză. Au deplasat la cei doi poli vapoare, submarine și mulți specialişti.

Imediat după terminarea războiului, americanii au lansat proiectul HighJump în Antarctica. A fost un eșec, după ce câteva luni înainte britanicii au avut un proiect asemănător.

În anul 2007, americanii au dorit să efectueze o expediție la Polul Sud. În ultimul moment, după ce totul fusese pregătit, proiectul a fost anulat.În anii următori, fotografiile captate de sateliți au prezentat o suprafață deasupra Polului Sud ca fiind o intrare spre interiorul planetei.
Ce ne este ascuns de specialiști și de ce?


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

Din interiorul planetei, lumea misterioasa

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×