Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

A scos o minge dintr-un sarpe

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Facebook și a strâns până în acest moment peste 3,1 milioane de vizualizări într-o singură săptămână de la postare.

Totul a început în clipa când un bărbat a găsit un șarpe lung de 1,5 metri. Deși în mod normal l-ar fi ignorat, ba chiar l-ar fi evitat, i s-a părut foarte ciudat că reptila nu avea nicio reacție.De-abia când s-a uitat mai atent a văzut că șarpele avea în corp ceva perfect rotund. Bineînțeles, i s-a părut foarte ciudat, așa că a decis să îl pună într-o cutie și să îl ducă la un medic veterinar, era curios să vadă despre ce era vorba.
Nu mică le-a fost mirarea celor de la cabinet când au realizat că animalul înghițise ceva ciudat: o minge de tenis. Dacă aceasta nu ar fi fost înlăturată cât mai rapid, șarpele ar fi murit cu siguranță.
Drept urmare, veterinarii au început să caute din greu metode de a-l salva. În cele din urmă au decis să toarne ulei pe gura animalului pentru ca apoi să împingă ușor mingea înspre gura acestuia.

Uite cum au făcut, o procedură cam ciudată și neortodoxă… https://www.facebook.com/Snakehandlertsv/videos/1840942489492730/


This post first appeared on Pelecanul Gustos, please read the originial post: here

Share the post

A scos o minge dintr-un sarpe

×

Subscribe to Pelecanul Gustos

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×