Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Back to the Future: ‘Lokaal mobiel Facebook ads voor retail en horeca!’

logo (1)

In de film Back to the Future wordt Marty McFly op het stadsplein letterlijk gepakt door een advertentie aan de muur van de bios. Die toekomst wordt nu eindelijk werkelijkheid dankzijdloky.com. Deze keer dan figuurlijk op je Mobiele telefoon. Het mooie is, dat de advertenties van winkels en Horeca gratis geplaatst kunnen worden. De consument hoeft alleen maar de Dloky app te installeren. 

Mobiele service

Dloky is een Mobiele Service voor iPhone, iPad en Android. Retail en horeca kunnen via deze dienst gratis en onbeperkt adverteren op de mobiele telefoons van potentiële klanten in de buurt van hun bedrijf. Dat is niet alleen interessant voor klanten die de zaak al kennen, maar juist ook voor passanten, nieuwe of internationale klanten die verleid willen worden om een buurt te verkennen en ergens spontaan binnen te lopen.

De app

Dloky app is wereldwijd beschikbaar en verscheen afgelopen tijd ondermeer al in Fashion United en Emerce. De gebruiker krijgt in de gratis app alle producten, acties en aanbiedingen in zijn of haar directe omgeving als resultaat van een ingestelde afstand en voorkeuren. De advertenties komen naar keuze in een lijst of in een grid view of als preview op de kaart.

Per stad

Advertenties kunnen vooruit worden gepland en getarget per filiaal, per stad of periode. Het verdienmodel Van Dloky lijkt op dat van Facebook. Door het aanbieden van betaalde voorkeursadvertenties en advertentiecampagnes blijft de basisfunctionaliteit gratis voor alle horeca, retailers en hun klanten. Robert Hoevers (47), General Manager van dloky zegt:

De reacties van zowel de retail, horeca alswel van de gebruikers is super positief. Afgelopen weken hebben al honderden winkels zich spontaan ingeschreven op onze site.

(8)

Share the post

Back to the Future: ‘Lokaal mobiel Facebook ads voor retail en horeca!’

×

Subscribe to Onlinemarketeer.tv Patrick Petersen - Consultant Docent Trainer Social Media Online Marketing Mobile Usability Auteur

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×