Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

DA LI JE VREME ZA NOVI POASO?

Posao se smatra da je glavni faktor u razviću ličnosti. Raditi Posao o kojem ste uvek sanjali je zaista veliko zadovoljstvo jer u ovom slučaju produktivitet i efikasnost na radnom mestu se skroz na drugom nivou.

Često se desi da se umorimo od posla Koji radnimo, takođe često pomislimo da je vreme da odustanemo, promenimo kompaniju u kojoj radimo ili izvršimo velike promene u karijeri. U većini slučajeva ove misli su momentalne ali u slučajevima kada pokušavamo doneti odluku u ovom smeru, moramo razmisliti možemo li uticati na faktore koji utiču u ovom smeru.

Najčešći razlozi zašto želimo da promenimo posao su:

Mala plata

Većina zaposlenih održavaju svoje porodice od plate koje zarađuju. U većini slučajeva imamo utisak da plata koju dobijamo nije adekuatna za Posao Koji obavljamo, zaslužujemo više. Ove misli utiču da odlučimo da promenimo posao.

U tom slučaju, preporučuje se izvršiti istraživanje o tome koliko dobijaju radnici ostalih kompanija na toj poziciji platu. Ako je vaša plata puno manja, imate pravo tražiti veću platu od poslodavca, ili na kraju krajeva i promeniti radno mesto ukoliko  mislite da zaslužujete više.

Pad motivacije      

Kada radnite posao koji zaista volite, motivacija je uvek na nivou, ali ponekada stvari ne idu kao planirano i želja za poslom je minimalna.

Ti znaci pokazuju da je došlo vreme za promene u vašem profesionalnom životu. Prvo je dobro pokušati ispraviti ove stvari, ali ako vidite da nema poboljšanja, razmotrite opciju promene profesije.

Neprestani stres i pritisak

Stres na ranom mestu  je neizbežan, naročito kada se radi o poslu na kojem je potrabno puno odgovornosti. Dođe i vreme kad pritisak koji vrši poslodavac je suvišan, i premaši vaša očekivanja. Ti znaci pokazuju da je vreme za promene, i morate razmisliti za novi posao.

Ovo su najčešći slučajevi zašto ljudi odluče promeniti svoju profesiju, ali uvek moramo imati u vidu da nađemo novi posao zatim odreagovati, jer ponekad je bolje raditi posao koji ne volimo, nego ostati bez posla.This post first appeared on Oglasi Za Posao - Najnoviji Oglasi Za Posao U Srbi, please read the originial post: here

Share the post

DA LI JE VREME ZA NOVI POASO?

×

Subscribe to Oglasi Za Posao - Najnoviji Oglasi Za Posao U Srbi

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×