Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Criza spitalelor, cu lucrătorii din domeniul sănătății care nu pot obține teste Covid-19.

  • Criza privind testarea corona virusului se adâncește. Șefii din domeniul sănătății au avertizat că spitalele NHS reduc din procedurile medicale ale pacienților, deoarece atât de mulți medici și asistenți sunt blocați acasă – în imposibilitatea de a obține testele Covid-19 pentru ei sau familiile lor.
  • Liderii Consiliului au descris eșecurile drept „inacceptabile”, cele mai grave 10 puncte fierbinți ale țării rămânând fără teste. În cea mai bună parte a unei săptămâni, a fost evident că totul nu era nici pe departe bine în sistemul de testare Covid din Anglia.
  • Corespondentul pentru sănătate Henry Bodkin examinează în detaliu ce a mers prost -“s-a întâmplat în timp ce medicii au amenințat o acțiune de grevă cu privire la salariu”, pe fondul temerilor că, criza Covid ar putea aduce un sezon de iarna sumbru.

The post Criza spitalelor, cu lucrătorii Din Domeniul sănătății care nu pot obține teste Covid-19. appeared first on Ziarul de UK - Anunturi - Locuri de Munca.This post first appeared on Ziar Romanesc UK, please read the originial post: here

Share the post

Criza spitalelor, cu lucrătorii din domeniul sănătății care nu pot obține teste Covid-19.

×

Subscribe to Ziar Romanesc Uk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×