Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Black Friday: Productes tendència

Els que defugen el consum compulsiu ja poden amagar-se sota el llit  fins després de les festes. Hem entrat ja en la setmana per excel·lència de Les Compres. Aquest dijous és ThanksGiving als Estats Units i divendres, el famòs Black Friday, que representa el tret de sortida de les compres de Nadal, amb grans promocions a les botigues, tant físiques com online. I això no és tot: dilluns arriba  el Cyber Monday, on encara hi haurà més promocions en temes d’electrònica- sobretot online-. Un setmana decisiva pel comerç!

Aquests esdeveniments, tant nord-americans,  han arribat de la mà de la globalització a Europa per quedar-s’hi, ja que són molt interessants econòmicament per a les empreses de venda al detall. Aquest any el Single’s Day a Xina, l’11 de novembre, ha batut el rècord de vendes online, amb més de 20.000 milions de dòlars en 24 hores. Pel proper Black Friday, els experts estimen que s’experimentarà un increment del 15% en les vendes respecte a l’any passat.

També fa setmanes que es registren recerques a Google sobre les ofertes i els productes que més interessen els possibles compradors. Segons el cercador, el 90% d’aquestes cerques es realitzen prèviament als dies importants de compres i en aquest aspecte les dones són molt més previsores que els homes, tot i que ells tenen previst un pressupost més elevat per gastar.

Així, si es compleixen les previsions apuntades en les cerques, segons Google, aquest any la roba representarà prop del 50% de les compres, seguida dels dispositius electrònics, els productes per la llar i els perfums.

Think with Google
Think with Google

I tu, ja estàs preparat pel Black Friday?This post first appeared on Social Media Friendly, please read the originial post: here

Share the post

Black Friday: Productes tendència

×

Subscribe to Social Media Friendly

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×