Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fils Twitter -Actualització- Twitter Storm

Fa unes setmanes ús explicàvem com realitzar Fils a Twitter,  de manera similar a realitzar una sèrie de petites notes o petites entrades de blog. Twitter acaba d’anunciar Twitter Storm, una eina per realitzar-los. El format utilitzat per l’eina és el ja utilitzat per molts usuaris “early adopters” de fa temps, i correspon al que us vàrem explicar a “Com fer un fil Twitter”.

La necessitat d’aquesta eina era molt més important abans de l’anunci de la desaparició del límit de 140 caràcters als Tweets però segueix força vigent per poder explicar-se en temes complexos. Segons l’anunci, l’eina Twitter Storm permetrà editar qualsevol dels tweets que formen part del fil, sempre que encara estigui el fil en mode esborrany. L’eina permetrà elaborar tot aquest fil amb contingut multimèdia, i publicar-lo en un sol clic. Estarà, de moment, limitat a 25 missatges en un sol fil.

Twitter Storm

Un nombre de missatges limitats apareixerà en el vostre timeline i, per evitar de col·lapsar-lo, una funcionalitat permetrà de desplegar tot el fil.

Alguns usuaris com Jack Dorsey, un dels fundadors de Twitter i actual SEO, ja el fan servir pels seus fils -threads- . L’eina estarà disponible en Android, iOS i Web.

Donald Trump, podrà esplaiar-se més fàcilment!This post first appeared on Social Media Friendly, please read the originial post: here

Share the post

Fils Twitter -Actualització- Twitter Storm

×

Subscribe to Social Media Friendly

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×