Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sfaturi inchirieri masini atunci cand esti in vacanta

Inchirierea unei masini poate fi cea mai buna solutie atunci cand vrei sa vizitezi imprejurimile unui loc atunci cand esti in vacanta. Iata o lista cu sfaturi pentru inchirieri masini care sa te ajute sa afli tot ce ai nevoie pentru a nu cadea victima unor antreprenori neseriosi sau din cauza unui contract cu clauze ascuse.

Fie ca esti posesorul unei masini si ai hotarat sa o lasi acasa in favoarea unui drum mai putin obositor cu trenul sau avionul, fie ca nu ai o masina personala, poti inchiria un automobil daca ai permis de conducere.

Atunci cand te cazezi la hotel, receptionerul iti va oferi cateva sfaturi inchirieri masini si iti va recomanda o anumita firma. Este indicat sa nu accepti imediat oferta, ci sa faci propriile cautari cu privire la cea mai buna oferta de inchirieri masini, deoarece multi agenti de turism incheie contracte cu o anumita firma de inchirieri, iar aceasta percepe tarife mai mari pentru clientii respectivului agent sau hotel. Desigur, de multe ori firmele care lucreaza cu hotelurile (in special cu cele de peste 4*) sunt cele mai competitive de pe piata si ofera servicii de inalta calitate.

Alt aspect la care trebuie sa fii atent este perioada pe care inchieriezi masina. Fa-ti un plan orientativ inainte de a pleca la drum si stabileste cate zile ai nevoie de automobil. Unul dintre cele mai pretioase sfaturi inchirieri masini este sa contractezi automobilul pentru mai multe zile, ci nu una singura.
Cere intotdeauna pretul cu toate taxele incluse atunci cand te informezi asupra ofertelor rent a car si nu uita sa intrebi daca asigurarea RCA si garantia pentru masina sunt incluse in pretul comunicat. Cere detalii despre costurile in caz de avarie, fransiza, penalitatile de intarziere si costul echipamentelor suplimentare (de exemplu un scaun pentru bebelusi). Alt aspect important pe lista cu sfaturi inchirieri masini este verificarea starii masinii: cere detalii despre ITP, proprietar, vechimea si numarul de kilometri pe care ii are la bord masina, precum si despre eventualele accidente din trecut.

Cand preiei masina asigura-te ca toate actele sunt in concordanta cu informatiile oferite initial si ca starea masinii este trecuta corect in procesul verbal de predare. Orice zgarietura sau avarie existenta deja si neprecizata de catre firma atunci cand iti preda masina, poate fi platita din buzunarul tau.
Atunci cand returnezi masina cere o copie a actelor de predare-primire si pastreaz-o cat mai mult timp.

Daca tii cont de aceste sfaturi inchirieri masini si cauti cu atentie pe piata firmelor rent a car oferta care te avantajeaza vei profita la maxim de vacanta ta si vei beneficia de tot confortul oferit de un automobil fata de conditiile din transportul in comun.


This post first appeared on Women With Wine, please read the originial post: here

Share the post

Sfaturi inchirieri masini atunci cand esti in vacanta

×

Subscribe to Women With Wine

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×