Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Stiri marca CUM DRACU’ 2

Ziarul Financiar scrie : “ATENTIE! O noua amenda pentru romani. Ce trebuie sa evitati pentru a nu risca o amenda de 3.000 RON “ – RASPUNSUL: Ca de obicei…trebuie sa evitati sa fiti PRINSI

Primaria din Vaslui suplimenteaza biletele in statiuni pentru pensionari. Hotelierii vor fi fortati sa introduca pe langa serviciile de spa si servicii regulate de viol pentru a asigura comfortul pensionarelor.

Poate fi catalogat sexul drept exercițiu fizic? Care este diferența între o partidă de sex și un antrenament la sală ? O partida de sex si un antrenament la sala pot fi doua activitati similare dar depinde foarte mult daca ai acceptul fetei.

Cancan: Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. In primul Rand Cine Dracu e Larisa Dragulescu ? Si in al doilea rand cine dracu sta imbracat in cada cu iubitul?

Oana Roman si-a scos apartamentul la vanzare in urma cu doi ani, insa nu a reusit sa-l dea nici acum! “Inca imi doresc”: Problema este ca pretul nu este in concordanta cu piata imobiliarelor. Apartament cu 3 camere, zona centrala, complet utilat, etaj 2. Pret 9000 de shaorme. Asta asa ca de dragul vremurilor bune  :)

 

 
This post first appeared on Cum Dracu' | Prostia Omeneasca, please read the originial post: here

Share the post

Stiri marca CUM DRACU’ 2

×

Subscribe to Cum Dracu' | Prostia Omeneasca

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×