Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Doru Senatoru’ :)

Pensionari_foto_3_-_sursa_botosaninecenzurat.ro__

 

Am avut astazi oportunitatea de a da peste un personaj care a castigat detasat premiul intai la categoria “PROSTOVANUL ZILEI”.

In timp ce cutreieram strazile Sucevei am trecul pe langa un grup de barbati ce aveau cam 50-60 de ani, imbracati toti dupa tendintele primavara-vara a modei comuniste a anilor 60 ‘. Se auzea o forfota ce venea din acea directie si am banuit ca oamenii purtau o discutie filozofica despre care e cel mai bun moment sa bati fasolea sau cum trebuie sa mangai ugerul vacii pentru o senzatie mai puternica.

La un moment dat un membru al acestui Consiliu Local al Cretinitatii I se adreseaza altuia cu titulatura de Doru…urmeaza 2 secunde de pauza …si Acest geniu al lingvisticii se completeaza cu sintagma…Doru Senatoru’

Era atat de mandru de tampenia ce I-a iesit pe gura incat I s-a luminat fata, dar totodata un pic mahnit ca ceilalti barbati nu sunt impresionati de creatia lui. Dorinta de a impresiona Era Atat de puternica incat a repetat Doru Senatoru de vreo 3 ori folosind un ton mai rastit.

Ma departasem de destul de bine de acest grup…dar inca se auzea vocea tanatalaui….Doru Senatoru’ da da..tu esti Doru Senatoru.

Sunt reccunoscator ca am avut ocazia sa il intalnesc pe acest maestru al rimelor…dar nu in ultimul rand am fost onorat sa il cunosc pe Doru Senatoru’

Asa ca daca stiti vreun prostovan…mai sunati-l din cand in cand…nici nu stiti ce pierdeti :))
This post first appeared on Cum Dracu' | Prostia Omeneasca, please read the originial post: here

Share the post

Doru Senatoru’ :)

×

Subscribe to Cum Dracu' | Prostia Omeneasca

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×