Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pitkävartinen seinälamppu olohuoneessa ja alennuskoodi

Sisältää Affiliate-linkin.

Huomenia! Täällä tärisee koko talo, kun pihalla tasoitetaan maata huomista asfaltointia varten tuollaisella tärinäkoneella, mikä lie sen nimi :D Seinät heiluu täällä kämpässä, toivottavasti taulut ja peilit eivät tipu... Tästä aasinsiltana asiaan, seinässä olevaan lamppuun... On muuten ihan suosikkivalaisin tällä hetkellä!

Kyseessä on mattamusta, kolminivelinen Oxford-seinävalaisin, jonka varren pituus on maksimissaan reilut 120cm. Toimii kivana yksityiskohtana olohuoneen harmaata kalkkimaalattua seinää vasten, mutta antaa myös hyvän luku- ja tunnelmavalon oleskelualueelle, sekä valaisimen alla oleville viherkasveille hieman "aurinkoa" :)

Nivelten ruuvailu on hieman vaivalloista, mutta itse olen löytänyt valaisimelle ihannekulman, jota en juurikaan näe tarpeelliseksi säädellä. Plussaa on myös valaisimen kuvussa oleva virtakatkaisin, joten siksi uskalsin valita valaisimen kiinnityspaikan seinältä hieman ylempää.


Tässä vielä in action, illan hämyssä :)


Valaisin löytyy Elloksen kotiosastolta, ja *vinkvink* kiinnostuneille, nyt Ellokselta saakin 20% alennusta kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuskoodi on 345415.

Itse tässä vähän pohdiskelin käyttäväni alennusta ja tilaavani saman sarjan jalkalampun... Olisiko kiva?


Kuva: EllosThis post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Pitkävartinen seinälamppu olohuoneessa ja alennuskoodi

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×