Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mielipaha

Saanko narista Ihan hetkisen teillekin rakkaat lukijat, asiasta Joka tapahtui minulle viikonloppuna, ja joka ei liity sisustukseen millään tavalla? Töissä jo ehdinkin avautumaan tiimipalaverin alussa, tiedättehän, prioriteetit heh...

No, kävi siis niin, että lauantaina tälläydyin parhaimpiini juhlia varten hyvällä fiiliksellä. Tuo hiustensuoristuspostauskin oli silloin aamulla tehty, koska tuusasin hiuksia kuntoon ja meikkailin kahvikuppi kädessä varmaan tunnin (normaalin 5 minuutin sijasta). Sitten long story short: juhliin saavuttaessa, ensimmäisen vartin sisällä, kaksi ihmistä ehti jo kommentoimaan tulevasta perheenlisäyksestä, jonka olivat "huomanneet heti". Ja siis nämä kaksi ihmistä siis tulivat erikseen kommentoimaan, ei samalla kertaa. Jälkimmäinen kommentti tuli vielä vatsan silityksellä tehostettuna ja vastakysymyksellä "etkö oikeasti ole?"... Enkä siis todellakaan ole raskaana.

Näiden kommenttien pitäisi kai antaa vaan mennä ohi ilman sen suurempaa dramatiikkaa ja ottaa ne ihan viattomana kysymyksenä, mutta itselleni nämä kommentit osuvat kyllä syömishäiriöiden ja muiden taustalla olevien juttujen takia tosi arkaan paikkaan. Siksi varmaan vieläkin vellon tämän asian kanssa mielessäni. En tiedä, miten te muut tällaiseen reagoisitte? Tämän valituslaulun tarkoitus ei ole mollata näitä kahta ihmistä, vaan lähinnä halusin vain jakaa ajatukseni tuon kysymyksen epäkorrektiudesta. Vaikka "havaitun raskausvatsan" taustalla ei olisi syömishäiriö, niin siellä voi olla lapsettomuus, joku sairaus, tai mikä tahansa muu syy, joka aiheuttaa tällaisen monta päivää kestävän mielipahan.

Ja jotta postaus ei olisi pelkkää marinaa, loppuun kevennykseksi pari kuvaa mökiltä keräämistäni, ihanan tuoksuisista syreeneistä (vai ovatko ne sireenejä, ikuinen kysymys?) Tuoksu on kyllä niin huumaava näissä massiivisen isoissa kukinnoissa!


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Mielipaha

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×