Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Iittalan klassikot lempparinurkkauksessa

Kaupallinen yhteistyö: Iittala Outlet Palokka


Perjantaina päästiin siis vihdoin muuttamaan uuteen kotiin, ja olohuone on kyllä muodostunut ihan ehdottomaksi lempparihuoneeksi. Vaikka suurin osa viikonlopusta ja alkuviikostakin on mennyt pelkkään tavaroiden purkamiseen ja organisointiin, niin olihan sitä itsellä hetki vähän "sisustaakin" ;) Ihanaa tehdä sisustusesineistä kauniita asetelmia, ja tällä kertaa sormia vallan syyhytti uusien Iittalan Nappula-kynttilänjalkojen korkkaus! Nämä klassikot ovat kyllä näyttävän näköiset, ja oikein tukevan oloisetkin niin etteivät heti ole kaatumassa. Väriksi valitsin sekä Nappulalle että kynttilöille aina varman mustan värin :)

Sain kynttilänjalat sekä kaksi ihanaa Aitio-laatikkoa kaupallisen yhteistyön merkeissä Iittala Outlet Palokasta, jonka kanssa minulla oli hieno mahdollisuus tehdä yhteistyöpostausta jo kesäkuun puolella. Jos muuten mielitte itsekin näitä Nappuloita tai Aitioita, niin nyt olisi todella hyvä sauma käydä satsaamassa niitä itselle; Palokan myymälässä on alennusmyynnit vielä reilut pari viikkoa 24.7 asti. Mustia, harmaita ja keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja löytyy edulliseen hintaan -- isot 20€ ja pienet 15€ -- ja Aitio-laatikot ovat jopa 30% alennuksessa! Meillä laatikot odottaa vielä seinään kiinnittämistä, mutta laitan heti postausta, kun saadaan ne paikoilleen. Värinä luonnollisesti valkoinen ;)
Kuvauslainaan sain yhden Iittalan upeimmista tuotteista, jos minulta kysytään -- nimittäin harmaa Leimu-valaisin. Sen betoninen jalusta ja harmaa lasikupu ovat aivan täydellinen pari, joka sopisi meidän uuteen kotiin täydellisesti.  Huomio vielä kaikki turkoosin ystävät -- Palokan Outlet-myymälästä löytyy erikoiserä poistuneita turkooseja HotCool-laseja (34cl) 8 euron hintaan, ja niitä on vain rajoitettu määrä. Myös Kaasa ja Fireplace poistuvat tuotannosta, joten ne ovat myynnissä 35% alennuksessa!


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Iittalan klassikot lempparinurkkauksessa

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×