Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

H&M Groupiin kuuluva Arket tarjoaa trendikästä ja kestävää

Sisältää affiliate-linkin.
Kuva: Arket.com
 
Ruotsalaiset ne vaan osaa. Varmaan kaikki ovat jo kuulleet H&M Groupiin kuuluvasta ruotsalaisesta vaate- ja sisustusbrändistä nimeltään Arket?  Reilu vuosi sitten perustettu Arket myy verkkokauppojensa kautta pitkin Eurooppaa, ja myymälöitä heillä löytyy Lontoosta, Kööpenhaminasta, Brysselistä ja Münchenistä. Herää kysymys, missä on Helsingin myymälä...? :D

Arketin päätoimisto ja showroom-myymälä löytyy tietenkin Tukholmasta, ja siellä itsekin piipahdin kesäreissullani. Ihastuin koko myymälän tyylikkääseen ilmeeseen, ja myymälän sisällä sijainneeseen rentoon kahvilaan. Erityisesti kuitenkin tykkäsin periaatteesta, jonka mukaan Arketissa tarjotaan aikaa kestäviä, laadukkaita tuotteita. Nykyaikana on ihan liikaa niitä kauppoja, jossa myydään lähestulkoon kertakäyttöistä kampetta. Arketin omien tuotteiden ohella kaupasta löytyy muita laadukkaita merkkejä -- Suomen suunnalta valikoimaan on päässyt itseoikeutetusti meidän Iittala, ja ehkä Helsingin ulkopuolella hieman vähemmän tunnettu Salakauppa.

Oma suosikkiosastoni on tietenkin Arket Home, josta löytyy ihania sisustustavaroita -- suosittelen tutustumaan! Samalla kannattaa käydä tsekkaamassa Arketin Midseason sale, sieltä löytyy kaikkea pientä kivaa ;)

Onko tämä monelle jo ennalta tuttu kauppa? 

Kuva: Arket.com


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

H&M Groupiin kuuluva Arket tarjoaa trendikästä ja kestävää

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×