Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Keittiö on kodin sydän... vai onko?

Tiedättehän sanonnan "Keittiö on kodin sydän"? Mietin kerran, että ei se kyllä meillä ole, vaikka se keskellä asuntoa löytyykin :D Riippuu toki, mitä sillä tarkoitetaan. Onhan meillä sanonta "Tie sydämeen käy vatsan kautta", eli jos itse ruoka ja ruokailu on se juttu, niin sitten kyllä.

Mietiskelin tätä kuitenkin sen kautta, että missä me vietämme eniten aikaa, ja heittäisin näppituntumalla vastaavan arvion: minä makuuhuoneessa, mies työhuoneessa ja tytär omassa huoneessa :D Eniten yhteistä aikaa taas tulee vietettyä televisiohuoneessa ja saunassa.

Ihanaa olisi, jos se yhteinen paikka olisi nimenomaan keittiö. Jos se olisi sellainen pullantuoksuinen paikka, jossa koko perhe rauhoittuu useaksi tunniksi nauttimaan alusta asti valmistettua ruokaa samalla päivän tapahtumista keskustellen. Onhan näitäkin päiviä etenkin viikonloppuisin, mutta arkena kaikki menee menojaan, ruokailu on lähinnä nopeahko, toki tärkeä, ravinnonsaannin hetki. Keittiö on meidän kodin vatsa, sanoisinko :D Ehkäpä tämä voisi olla yksi asia, jota pyrkisi muuttamaan kuluvan vuoden aikana ja saamaan myös arjen keskelle näitä arvokkaita hetkiä ruuan ja yhdessäolon ympärille. Keittiönpöytä olisi aika kiva perheen kohtaamispiste.

Onko teillä keittiö kodin sydän?


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Keittiö on kodin sydän... vai onko?

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×