Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Arvonta ja Millefiori Milano Laundry

Kaupallinen yhteistyö: Sisustuskauppa.com
Sisältää affiliate-linkkejä.

Kuinka moni on tutustunut näihin italialaisiin Millefiori Milano Laundryn kauniisiin tuotteisiin?

Olen tässä viimeisen viikon aikana testaillut sarjaan kuuluvaa pyykinpesuainetta, huuhteluainetta, tekstiilinraikastinta, tuoksupusseja sekä silitysvettä.  Ja sanottakoon jo heti, että nämä tuotteet ovat kyllä tähän perusarkeen ihanaa pikkuluksusta! Olen tykännyt, ja voin suositella! Näin esteetikkona ihan ensimmäiseksi anna iiiiison plussan tuotteen pakkauksista, näitä kehtaa pitää kodinhoitohuoneen pöydällä. Mukava lisä on pyykinpesu- ja huuhteluaineen keraamiset mittakupit, joista on iloa pidempäänkin.

Pyykinpesussa testissä oli nestemäinen pyykinpesuaine, jonka tuoksuna on Lavanda - raikas, tietyllä lailla kirpsakka. :) Oih! Sen parina oli voimakkaammalla ja täyteläisemmällä Ocean wind - tuoksulla täydennetty huuhteluaine, molemmat 1000ml kokoisissa pulloissa.  Samaista Ocean wind -tuoksua löytyi myös tuoksupussipakkauksesta, joka sisälsi kolme yksittäispakattua pussia, joista yhden laitoin pyyhekaappiin, toisen omaan vaatekaappiin roikkumaan.

Silitysvesi oli minulle ylipäätään uusi tuttavuus. En ole sellaista koskaan käyttänyt! Vaatteiden silitys sujui muitta mutkitta, ja niihin jäi miellyttävä, hento ja marjainen tuoksu, Cascata di Glicide. Samaa tuoksusarjaa oli myös pieni  250ml tekstiiliraikastin. Pikkuista spraypulloa on kätevä kuljettaa mukana vaikka hotellireissulla, ja tämä lähteekin messiin heti ensi viikolla, kun junalla reissaan taas kohti Helsinkiä. Vaatteisiin saa helposti raikkaan tuoksun matkustuksen jäljiltä.

Kiitos Sisustuskauppa.comin, sain mahdollisuuden vielä arpoa kaikkien lukijoiden kesken heidän verkkokauppaan 40€ arvoisen lahjakortin, joten jättäkäähän puumerkkiä kommentteihin ja kertokaa, mihin lahjakortin käyttäisitte! Arvonta alkaa nyt ja loppuu keskiviikkona 17.1.2018 klo 23.

This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Arvonta ja Millefiori Milano Laundry

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×