Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Helppo sisustusvinkki kirppiskävijöille

En ole mikään aktiivinen kirppisten kiertäjä ollenkaan, Mutta nyt muutamien kuukausien aikana olen pyörähtänyt lähikirppiksellä tekemässä pieniä löytöjä sisustukseen. Heitänpä tähän yhden vinkin, mitä kannattaa etsiskellä sisustukseen ja mitä aika varmasti löytää aina suht halvalla --  nimittäin muutaman kukanoksan tai viherkasvin lehden kokoiset maljakot ja maljakoiksi soveltuvat esineet, kuten kauniit juomalasit.

Viimeisin tällainen juomalasilöytöni kirppikseltä on tämä muutaman euron maksanut Tapio Wirkkalan Niva-lasi, joka oli myynnissä irtokappaleena. Harvoin raaskin uhrata omia juomalasejani kasveille, mutta kirppikseltä löydetyt lasit ovat omiaan tähän. Pesaisin lasin hyvin ja laitoin siihen palmuvehkan oksan juurtumaan, nyt se ilahduttaa minua tuossa keittiön avohyllyllä :)

Pitkään on ollut trendinä myös koota useista pikkumaljakoista kokonaisuuksia ja asetelmia, ja näillä kirppislöydöillä voikin tehdä helposti oman tyylisen asetelman vaikka sohvapöydälle. Toki asetelmia voi tehdä "oikeillakin" kaupan maljakoilla, mutta ehkäpä nämä kirppiksen löydöt ovat parhaimmillaan tuplasti persoonallisempia ;) Hauskaa on myös pohtia kunkin persoonallisen lasin tai kulhon fiilistä ja laittaa sen mukaan jokaiselle omanlaisensa kukanoksan koristeeksi.

Kivaa perjantaita!
//Lately I have found these pretty, small drinking glasses from local flea market with few euros. A good tip is to collect some cheap, different glasses and make a beautiful setting on a table with a branch of flower or green plant.//


This post first appeared on Valkoisen Vuoren Rinteillä, please read the originial post: here

Share the post

Helppo sisustusvinkki kirppiskävijöille

×

Subscribe to Valkoisen Vuoren Rinteillä

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×