Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Breed gamma aan Bouwmaterialen: Bouwbestel.nl

Bouwbestel.nl, sinds 2007 de online bouwmaterialen groothandel voor de professional en doe-het-zelver, heeft een breed gamma met enkel professionele bouwmaterialen. Uit het online gamma bouwmaterialen kan makkelijk en snel een keuze gemaakt worden, dankzij de overzichtelijke indeling en opbouw van de webwinkel. Eenvoudig en snel online bouwmaterialen tegen scherpe prijzen bestellen en aan huis/bedrijf geleverd krijgen, dat is Bouwbestel.nl

 

Direct naar: HomePage

 

Breed gamma bouwmaterialen

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld weet het team van Bouwbestel precies wat u nodig heeft en dat is terug te zien in ons gevarieerde gamma bouwmaterialen. Bent u bezig met het isoleren van uw huis en zoekt u betaalbare isolatiematerialen? Neem dan snel een kijkje in het brede gamma isolatiematerialen van Bouwbestel. Van kleine randisolatie tot platdakisolatie, Bouwbestel heeft het werkelijk allemaal. Maar er is veel meer te vinden in het gamma bouwmaterialen. Een groot gamma aan gipsplaten voor het bekleden van woon- en kantoorruimtes, evenals een uitgebreid gamma aan vurenhout dat multi inzetbaar is voor de meest uiteenlopende klussen, de online doe-het zelf bouwmarkt kan het allemaal leveren. 

Niet alleen de hobbyist of doe-het zelver vindt bij ons de juiste bouwmaterialen, maar ook aannemers en grote bouwbedrijven kunnen bij ons makkelijk en snel geschikte bouwmaterialen bestellen. Maak een keuze Uit Ons brede gamma plaatmateriaal of kies voor het bestellen van Ytong stenen om uw volgende project succesvol te kunnen bouwen. Door onze jarenlange ervaring verkopen wij uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, maar bovendien betaalbaar en duurzaam zijn, zodat uw bouwwerkzaamheden een lange levensduur hebben. 

Groot gamma bij Bouwbestel

Nadat u een keuze gemaakt heeft uit het brede gamma bouwmaterialen, plaatst u deze in uw winkelwagen en klikt op bestellen. De gewenste producten worden in een factuur getoond, die na ontvangst van uw betaling binnen 1- 3 dagen op het door u aangegeven adres geleverd worden. Voor het bestellen van bouwmaterialen uit ons ruime gamma bouwmaterialen geldt geen minimum of maximum afname. Wel kunnen er speciale kortingen gelden bij aankoop van grote hoeveelheden. Indien u een grote bestelling wenst te plaatsen, dan kunt u geheel vrijblijvend Contact Met Ons opnemen, zodat we u een passende offerte kunnen sturen, die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. 


Veilig betalen

Bij ons kunt u veilig en snel betalen met de volgende betaalmethodes: iDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard en bankoverschrijving. Bedraagt uw bestelling minder dan € 1000,- dan kunt u gebruiken van de After Pay betaalmethode, waarbij u de bestelde bouwmaterialen pas twee weken na ontvangst hoeft te betalen.

Garantie

Bouwbestel heeft niet alleen een breed gamma bouwmaterialen die van de hoogste kwaliteit zijn, wij bieden u tevens de garantie dat u bij ons veilig en betrouwbaar kunt winkelen, dankzij het Webshop Keurmerk. 


Service gericht

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot een product uit ons uitgebreide gamma bouwmaterialen? Weet u even niet meer hoe u verder moet met een bepaalde klus die u uit wilt voeren? Geen nood, Bouwbestel is een service gerichte groothandel in bouwmaterialen, die u graag verder wil helpen. Voor algemene vragen over bepaalde producten uit ons assortiment of diverse handleidingen voor het uitvoeren van verschillende bouw- en renovatiewerkzaamheden heeft Bouwbestel een actieve blog, waar u veel antwoorden kunt vinden. De kluscalculator helpt u bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid bouwmaterialen, terwijl de klusvideo’s een duidelijke uitleg geven over de stappen die u dient te volgen bij het klussen. Voor alle andere vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Kies vandaag nog voor kwaliteit en bestel eenvoudig en snel alles wat u nodig heeft uit ons ruime gamma bouwmaterialen. Alle bestellingen worden aan huis geleverd, tegen gunstige voorwaarden (geldt voor Nederland en België). Mocht u vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.This post first appeared on Klusadvies | Klusblog | Klusforum | Bouwbestel.nl ®, please read the originial post: here

Share the post

Breed gamma aan Bouwmaterialen: Bouwbestel.nl

×

Subscribe to Klusadvies | Klusblog | Klusforum | Bouwbestel.nl ®

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×