Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En påskbukett för livet och friheten

Att säga Glad Påsk just nu känns nästan banalt med tanke på allt det bortom fruktansvärda som händer just nu i Europa. Men vi får Aldrig Tappa Hoppet om en bättre mer medveten värld. Vi får aldrig tappa hoppet om kärlek, ljus och medmänsklighet. För mitt i all ondskan finns kärleken och ljuset och det lyser starkare för varje gång något vidrigt händer.

Människor sträcker ut sina hjälpande händer till främlingar, öppnar sina hjärtan och hjälper varandra oavsett ras, ålder eller kön. Det är mitt i chockartat kaos människor hittar varandra på ett helt nytt plan och vi ser plötsligt något mer än bara ytan.

Påskbukett

Därför ger jag denna påskbukett till de främlingar som inte finns med oss längre. Jag ger den till alla de som hjälpt de sårade och ingett hopp och styrkan att fortsätta leva. För som Frankrike sa efter det förra terror dådet, livet måste fortsätta som förut och det ska fortsätta UTAN rädsla.

Annars har de mörka demoner som förintar fått som de vill och det är först då vi förlorat ett dolt krig om ett vardagsliv i frihet.

#fearfreefuture

LOVE M

 

Liknande inlägg

  • Påskpyssel och påskpynt: 8 söta tips
  • Påskpynt och heta pasteller a la Ellos
  • Restips: Botaniska trädgården i Göteborg
  • Inredning trend: Blommor både inne och ute

Inlägget En påskbukett för Livet Och Friheten visades först på Inredningsvis.This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

En påskbukett för livet och friheten

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×