Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med wow-faktor

Letar ni billiga sammetsstolar? Sluta leta för här tipsar jag om de absolut snyggaste sammetsstolarna under tvåtusen just nu. Nån mer än jag som är megasucker för rosa sammetsstolar? Jag älskar dem då jag har en passion för både rosa som färg och Sammet som material. Så rosa Sammetsstolar är min våta dekordröm samlat i ett jäkla snyggt paket kan man lätt säga. Undrar varför sammet har blivit en sådan stor hit just här i Sverige på senare år? Det kan vara vår längtan efter glamour och lyx mitt i det grådassiga vädret och all övrig svartvit trist inredning som florerar i media.

Här får ni nu 10 billiga sammetsstolar online som garanterat kommer ge hemmet mer lyx och flärd i en gråtrist vardag.

Billiga sammetsstolar

1. Årets snyggaste stol so far! Denna äckligt snygga sammetsstol hittar ni billigt HÄR

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

2. För alla som är sucker för blå sammetsstolar är detta ett riktigt fynd och ni hittar denna HÄR

3. Denna smaragdgröna sammetsskönhet hittar ni HÄR

4. Denna rosa läckerbit finns att fynda HÄR

5. Detta är ett sådant megakap att jag har svårt ta det! Ni vet de där svindyra rosa sammetsstolarna man ser på Instagram, suktar efter men inte har råd med. Well detta är de stolar MEN är svinbilliga, vilket gör att det inte kostar årslönen få ihop till 6 st stolar runt matbordet.

Den finns att fynda HÄR

6. Lila sammetsstol som sticker ut finns HÄR

7. Grönt är grejen 2018! och denna mörkgröna sammetsstol hittar ni HÄR

8. HYR SNYGG blå färg har inte denna goding? Ni hittar den billigt HÄR

9. & 10. För alla som gillar den klassiska stilen på stolar och inte den moderna har jag letat fram dessa två vackra stolar i sammet.

Grön stol ovan finns HÄR och svart stol nedan HÄR

Det jag gillar bäst med sammetsstolar är att de passar precis överallt. Jag menar nämn ett rum som blir fult med en stol beklädd i lyxig sammet närvarande. Sammet för några år sedan hade däremot ett väldigt dammig kärringkänsla om jag ska uttrycka mig brutalt (vilket jag alltid gör:) Sammet var ett förlegat material man nästan bara förknippade med gardiner på gamla unkna spökslott ihop med övrig odaterad dekor.

MEN vilken revansch detta härliga tyg har fått! Idag klär man moderna stolar i sammet och syr gardiner i det men nu med moderna fräscha färger som passar vår nutida interiör. Ja det finns nog inte ett Instagramkonto som inte har haft med minst ett par sammetsstolar vid detta laget. Mina två favo trendmaterial är just sammet och viskos och jag hoppas båda stannar kvar länge på trendtoppen.

Vad gillar ni sammet och framför allt vad gillar ni sammetsstolar?

Ha en kanon vecka!

LOVE M

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

10 billiga sammetsstolar för ett lyxigt hem med wow-faktor

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×