Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Top 6 bästa Ikea möbler för litet hem – Compact living

När det kommer till Ikea möbler för små hem finns det verkligen otaliga smarta varianter. Allt fler bor i sk compact living miljö och med det kommer även behov att rätt möblemang. Att trängas med stora, tunga klumpiga möbler på liten yta är ungefär lika kul som att höra Donald Trumps vinnartal på repeat. Tipsen som följer passar även bra i små studentlägenheter där man får trolla med varje cm för att inte bli klaustrofobi galen.

Här får ni nu top 10 bästa Ikea möbler för Litet Hem i desperat behov av mer plats.

Ikea möbler

1. UTAKER SÄNG

På första plats väljer jag Utaker stapelbar säng därför att den är bortom GENIAL. Jag menar kolla på sängen, den kan både bli en soffa och en dubbelsäng när man vecklar ut den. Är man ett par på liten yta är detta sängen ni absolut borde välja. Vill man inte ha tillhörande madrass till sängen så köp gärna en lite tjockare lyxigare madrass istället.

Utaker är dessutom den perfekta Ikea hack möbeln, den kommer i obehandlat trä som är jättelätt att måla i nån snygg färg.

2. RÅSKOG

Supersmart liten rullhylla som passar till nästan allt. Funkar som barvagn, bokhylla, skohylla och sängbord mm.

3. BEKVÄM stege

Om du bor i ett litet hem kommer du förmodligen att vilja lagra saker upp högt för att spara space. Om du inte är tio meter lång behövs det en stege för att få ner grejerna och det är där lilla smidiga Bekväm kommer in.

4. ARKELSTORP klaffbord

Säg någon som inte någon gång använt ett Ikea klaffbord. Detta soffbord är varje litet hems räddande hjälte med dess lådor för förvaring och utdragbara bordsskivor. Det är dessutom ett perfekt IKEA hack objekt att måla om tex i vitt. Eller varför inte måla vita ben och klistra på lyxig marmorplast på bordsskivan.

5. NORDLI säng

Denna säng med förvaringslådor under är ett måste för alla med små sovrum eller sovalkov. Förvara tex. sängkläder och handdukar under sängen om ni inte har tillräckligt med förvaring i övriga lyan.

6. NORBERG väggbord

Detta fantastiska lilla klaffbord har jag själv och bloggar från i mitt vardagsrum. Jag slår sedan ner bordet och drar för en takhängd gardin när gäster anländer. Ni kan se vad jag menar ovan från mitt eget vardagsrum. Detta är fasiken en av de smartaste möbler på planeten enligt mig.

Ikea hack tips är att klistra dit marmorplast på bordsskivan, snacka om lyxigt hemmakontor:)


Ikea är verkligen mästare med att få till smarta lösningar för små boenden. Det är ju även kul att pimpa Ikeamöbler, att sätta en personlig prägel på dem liksom. Det ska bli intressant att se vilka möbelnyheter som Ikea bjuder på inför det nya året 2018. Vi har ju sett flera spännande designer samarbeten de senaste säsongerna och hoppas på att det sker några fler.

Även små möbler har stora möjligheter!

LOVE M

http://www.apartmenttherapy.com/the-best-ikea-products-for-small-spaces-217877#cid-2739005

Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

Top 6 bästa Ikea möbler för litet hem – Compact living

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×