Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

6 billiga mässing soffbord för ett lyxigt vardagsrum

Letar ni billiga mässing Soffbord online? Sluta leta för här får ni de bästa fynden samt att ni slipper surfa runt i onödan. Mässing som material har legat i ett bra tag nu och trots att trender spått det ska minska i popularitet stämmer det icke. Vår älskade mässing fick häromåret lite konkurrens av systermaterialet koppar. Men neeeej det blev aldrig en större hit med koppar och mässing höll sig kvar på trendtoppen. Koppar tycker jag personligen känns väldans loppis och gamla mormors kaffekittlar alá 1869. Nä jag tror mässing håller i sig därför att det ser ut som guld, det vill säga det osar lyxigt men är ändå billigt.

Speciellt mässing soffbord är allra mest poppis och här får ni nu därför 6 riktigt snygga och billiga exemplar.

Mässing soffbord

Jag rivstartar med två runda snyggingar! Ni hittar första bordet att köpa HÄR och den andra HÄR

Jag älskar runda bord och har själv ett framför soffan här hemma. Runda soffbord är det bästa möbel alternativet om ni har ett litet vardagsrum då de sparar yta ist för stjäl den.

Men HUR snyggt? Här är det snyggare alternativet till det uttjatade mässingsbordet med vit marmor.

Mässing soffbord ovan med mörkgrön marmor hittar ni HÄR

Glas är grejen 2018! Detta snygging glasbord med mässingsben hittar ni HÄR

Ett perfekt litet bord för alla små hem och går lätt att flytta runt. Ni hittar bordet ovan HÄR

Perfekta sido soffbord hittar ni HÄR

Jag har valt att tipsa om flera små soffbord ovan då de är smarta lösningar för alla er som bor i mindre boenden. Ett tips är att köra på runda soffbord och gärna med glasskiva då de ger en illusion av att rummet känns större än det är. Rullbara soffbord och möbler allmänt är också ett smart drag när man bor trångt. Det rullande soffbordet kan enkelt tex. förvandlas till barbord och rullas bort i hörnet inför stundande fest. Tänk multitasking när ni möblerar i små hem, dvs möbler som går att flytta runt och användas på fler vis än bara ett.

Beträffande mässing tror jag att detta älskade material kommer att finnas kvar på poppishimlen ett bra tag till och jag som gillar mässing har inget emot det alls. Bara jag slipper kombon mässing/vit marmorskiva för DET är jag däremot äckligt trött på vid detta laget. Men som tur är finns det massa nya snygga mässing soffbord därute som bara väntar på att få hamna i rätt hem och vara med vid Fredagsmyset:)

Avrundar med att säga ett stort TACK! till alla fina som gett mig så många likes och cred för min sovrumsstyling i förra Jysk-inlägget. Det är verkligen NI som gör det värt att orka leverera nya inlägg året runt trots många motgångar bakom bloggkulisserna.

Om någon av er bor i Göteborg och vill att jag kommer hem till er och gör en textilstyling. Dvs. pimpar sängen, uteplatsen eller soffan fin och lyxig men billigt med textilier, som den jag gjorde åt Jysk Sänd mig då ett mail till [email protected]  Så kanske vi ses IRL :)

Ha en kanon vecka snyggingar!

LOVE Maria

Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

6 billiga mässing soffbord för ett lyxigt vardagsrum

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×