Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hyreslägenhet i skärgårdsvilla blev city parets dröm

Det har Minst Sagt sina fördelar att flytta till hyreslägenhet! Det har ett par från innerstan i Stockholm minst sagt fått känna på. Mikael och Emma bodde i Vasastan i Stockholm men efter de skaffat barn var inte inner city livet optimalt längre. I väntan på att få köpa en egen lägenhet hittade de plötsligt som ett mirakel, en dröm hyreslägenhet i en minst sagt makalös skärgårdsvilla med havsutsikt.

Jag menar hur stor är chansen i en tid med grav bostadsbrist att man ramlar på detta dröm boende vid havet?

Hyreslägenhet

Paret från innerstan har inrett lägenheten med massor av vintage fynd mixat med modern city lik dekor. Modernt lantligt skulle jag nog beskriva detta med.

Paret berättade att bo i hyreslägenhet tillfälligt gav mycket mindre stress och krav än om de köpt en direkt. De slipper jobbiga renoveringar (som alltid kommer med gamla hus) slitsamt trädgårdsjobb osv. De har bara kunnat slappna av och njuta av livet i ett drömhus vid havet som nog alla drömmer om nån gång i livet.

Jag tror att folk i allmänhet är för besatta i att köpa boende, lite av ego själ såklart. Att hyra anses inte lika lyckat och fint som att köpa egen bostad. Jag bor själv i hyresrätt i ett charmigt landshövingshus här i Göteborg och trivs kanon med det.

Jag är annars uppvuxen i Ett Stort köpt hus på landet där renoveringar och jobb fasen aldrig slutade att uppkomma. Jag märkte även att mamma blev allt mer stressad ju äldre hon blev av allt att göra med ett stort hus med en gigantisk trädgård dessutom. Köpta stora boenden blir till slut bara krav, stress och status symboler som folk vägrar att släppa, av rädsla för att omvärlden ska anse det ett misslyckande.

Slutsumman är att hyra kan vara en väldigt relax, kravlös, stressfri form av boende som jag tycker att alla borde prova på nån gång. Om något tex. går sönder så kommer genast någon från hyresbolaget och fixar det.

Jag slår härmed ett slag för kravlösa hyresrätter och speciellt sådana i Skärgårdshus vid havet:)

/Maria

Foton: lantliv.com

Liknande inlägg

  • 10 sätt att använda antika möbler som förvaring
  • Vintage inredning – ett drömhem fyllt med fynd
  • Hyresrätt tips: Ful vind blir lyxigt hemmakontor
  • Makalöst New England drömhus till salu i Onsala
Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

Hyreslägenhet i skärgårdsvilla blev city parets dröm

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×