Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

GLAD PÅSK TILL ALLA ÖNSKAR INREDNINGSVIS!

Påsk måste vara den mest bizarra av alla högtider! Börjar man dessutom läsa historien bakom påsken börjar man skratta nästan hysteriskt. Det är ett salig hopkok av Jesus Kristus, Påskfågeln som blev påskhare, underligt pyntade björkris, målade hönsägg och påskhäxor som flyr till Blåkulla för firande med Djävulen. Japp Påsk sagan har fasen mer att hålla reda på än det är att hålla koll på handlingen i Game of Thrones.

När jag va liten och bodde på landet uppskattade jag Påsken på ett annat vis än nu. Nu känner jag egentligen inte så mycket för Påsk mer än att det är bra att vara långledig.

Glad Påsk!

MEN allt som för människor samman i kärlek och gemenskap är alltid bra i en mörk hotfull tid som nu. Därför uppmanar jag nu alla att ta en sillanubbe till, brasa på brasan och frossa slut på påskägget (det är ju ändå påsk bara en gång per år:)

Fröken Inredningsvis herself flyger nu obligatoriskt till Blåkulla med vässad kvast och min svarta katta därbak:)

Ha en kanon Påsk på er!

LOVE M

Liknande inlägg

  • Påsk tips – Fixa en perfekt påskdukning i pastell
  • En påskbukett för livet och friheten
  • Påskpyssel och påskpynt: 8 söta tips
  • Påsk DIY – 6 sätt att påsk pimpa med vårblommor
Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

GLAD PÅSK TILL ALLA ÖNSKAR INREDNINGSVIS!

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×