Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ekologiska kläder från Svenska märket Santa Ni

Jag kan inte leva utan yoga! Jag började med att göra morgonyoga till Youtube för tre år sedan och sen dess är jag fast. Jag hade såklart gått några kurser och testat Yoga IRL innan, men inget slår att vakna med yogan för sig själv innan stressen startat. Yoga är inte bara fysisk gymnastik som många tror, det påverkar hela psyket och ger mer balans i vardagen. Jag lider även av kronisk stelhet så för mig är bara Yogan bara en livsfrälsare på alla plan möjliga.

I detta inlägg vill jag tipsa om ett fantastiskt Svenskt märke med ekologiska kläder, vid namn Santa Ni som bla. gör just Yoga kläder!

Ekologiska kläder

Svenska Malin Berghagen står bakom den ekologiska kläd serien Santa Ni!

När man yogar är det viktigt med mjuka sköna kläder som inte sitter åt för hårt. Man vill ju inte pinsamt spräcka byxan i downward dog mitt i Yoga salen:)

De ekologiska kläderna från Santa Ni passar både hemma och på stan!

Santa Ni

Märket Santa Ni är uppkom på Mallorca tillsammans med vår Svenska Yogi Malin Berghagen. Det är en kollektion av ekologiska kläder inom yoga och feelgood som passar både hemma att mysa i men även ute å stan. Materialet är av högsta kvalitet i Svenskvävd ekologisk superskön bomullstrikå. Det gör att kläderna sitter sådär extra skönt, utan att tappa formen för det.

Santa Ni finns att köpa hos onlinebutiken hälsorutan.se och just nu dessutom till sänkta priser på många av plaggen. Hälsorutan har inte bara kläder utan säljer hälsokost av alla dess slag. Ett kanon butik för alla hälso intresserade och yoga freaks som mig att botanisera i.

Just nu får ni även 10 % rabatt vid beställning om ni anger rabattkoden INREDNINGSVIS

Att Yoga är att vakna!

LOVE M

Liknande inlägg

  • Få rabatter året runt med Rabattkodsidor
  • Billiga Alla hjärtans dag present tips under 500 kr
  • Mode tips – Ny säsong ny vårjacka
  • Höstmode från veckans webshop – Fruens Hus
Jag heter Maria och driver bloggen Inredningsvis.se – bloggen som visar hur ni enkelt kan få det lyxigt hemma MEN billigt. Tips hur ni gör om hemma steg för steg samt massor av inredning inspiration att kopiera.


This post first appeared on Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis, please read the originial post: here

Share the post

Ekologiska kläder från Svenska märket Santa Ni

×

Subscribe to Inredning, Dekor, Inspiration, Heminredning | Inredningsvis

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×